Twilight  News

Direktlänk till inlägg 7 februari 2010

Kristen Stewart hjälper Haiti

Av Sofie - 7 februari 2010 16:45

Enligt Marc Malkin från E! Online kommer Kristen Stewart att arrangera en välgörenhets middag för att hjälpa dem i Haiti, det ska hållas på en Hollywood restaurang senare denna månaden.


Kristen STewart och Dakota Fanning sja också ha signerat en snowboard tillsammans med andra stjärnor, den ska sedan säljas och pengarna går till Haiti

“Heal Haiti Charitybuzz Auction”.  


Blir så glad när jag läser sånt här, att de hjälper till :)

Bra jobbat Kristen och Dakota!

Kram <3


Källa

 
ANNONS
 
elle

elle

7 februari 2010 10:54

å vad snällt! om jag var känd skulle jag nog också göra nått sånt:D de är bra förebilder!

kram elle

http://hhallonflickan.bloggagratis.se

 
Therese

Therese

7 februari 2010 16:55

sv: Jag såg nyss klart filmen, blev riktigt besviken tyvärr.. Jag trodde att filmen skulle vara jättebra, men det tyckte inte jag :/, men det är ju bara min åsikt ;)

Nej vi har inte bokat än, för det går inte på den vanliga, man kan bara boka till smygpremiären :P
Kram :D

http://theresejohanssooon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se