Twilight  News

Direktlänk till inlägg 15 mars 2010

Peter Facinelli om Breaking Dawn

Av Sofie - 15 mars 2010 19:15

Med New Moon Dvdn i sikte och Eclipse som kommer ut den 30 juni på biograferna är det ändå mycket prat om Breaking Dawn, the grand final! IESB pratade med Peter Facinelli som spelar daddy vamp Carlisle Cullen om Breaking Dawn mm.


IESB: So are you getting ready for this big epic finale Breaking Dawn, they are saying it’s a two parter, possibly 3D, are they telling you to expect double the time for production?

PF: I haven’t really thought about it much. We just came off of New Moon and I’m still in the gear of finishing up Eclipse, I’m getting ready to go out and promote Eclipse, that’s my favorite book so I am excited to see that one hit the screens. But, I haven’t really put much thought into Breaking Dawn, I think it will be bittersweet but I will be excited to be able to finish up this series and then move on from there.


IESB: I know Kristen Stewart is saying she is excited to see it broken up into a two-parter, would you like to see it that way?

PF: I would. I think it’s a very big book, makes a great doorstop (laughing). It’s a very thick book and has a lot of stuff going on so to try to squeeze that into two hours would be difficult so I think making it into two makes the most sense. I don’t even know if they’ve made a decision on that yet, I heard that’s what they were steering towards. But, I let them do their thing, when they call me to show up on set, that’s where I’ll be, I let them do the business stuff and I’m supportive of their decisions. Summit has done a good job with the books so far with picking the directorsand putting the movies out there so I defer to them on those decisions and I’m just excited to bring Carlisle to life.


IESB: Any chance any of the previous three directors will return for Breaking Dawn or do you think they will go with one or two different directors?

PF: I think they would probably go with one because I think we would shoot it all as one and then it would be, in the editing room, split into two. I have no idea who they are looking at for directors, I’m out of that loop, but I am sure they will pick someone great. Maybe all three will come back to shoot it (laughing).


Haha ja det hade inte varit dåligt om alla tre regissörerna kom tillbaka och filmade :p Men jag måste säga att jag är mycket spänd över om det blir en eller två delar, själv hoppas jag på två ^^

Kramar <3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se