Twilight  News

Direktlänk till inlägg 15 mars 2010

Catalina Sandino Moreno om Eclipse

Av Sofie - 15 mars 2010 20:00

Hittade en intervju med Catalina Sandino Moreno som ska spela vampyren Maria, det var hon som "förvandlade" Jasper. Hon pratar om Eclipse och hur hon har upplevt att vara en del av Twilight Sagan.

Intervjun är översatt av mig så vill ni använda min översättning länka hit ;D

 

Q: Jag skulle inte vara en särskilt bra reporter om jag inte frågade om din stora roll i Eclipse.

Catalina: Den är inte så stor. Den är ganska liten, mycket, mycket, mycket liten, men det är en mycket stor film och det är roligt och människorna jag träffade var fantastiska. Jag träffade inte alla men de jag träffade var verkligen fantastiska, så jag är mycket spänd över att få vara en del av det. Det är stort.


Q: I boken är Maria väldigt framstående. Hon är en elak vampyr.

Catalina: Jag vet. Jag älskar att hon är elak, jag älska att hon fick göra något elakt. Du vet om jag skulle vara en vampyr skulle jag helldre vara en elak vampyr som fick göra galna saker än att vara en snäll vampyr. Så det var mycket kul, rollen var bra.


Q: Var du ett fan av böckerna innan du blev castad?

Catalina: Nej, jag såg filmerna. Jag var fan av filmerna. Chris Weitz är fantastisk och jag älskar den första och den andra Twilight filmen så förhoppningsvis blir denna också bra. Jag är spänd över att få vara med när filmen kommer ut. Jag vet att det brukar bli galet och allt går så snabbt. 

 

Det blir spännande att få träffa de nya karaktärerna i Eclipse, Maria är ju bara en av många ;)

Kramar <3

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se