Twilight  News

Direktlänk till inlägg 16 mars 2010

Nytt från Remember Me

Av Sofie - 16 mars 2010 07:00

God morgon :)
Nu är väskan packad och vi ska åka på filmfestival, nu hoppas jag att jag inte har glömt något ^^
Jag hittade en nya video från Remember Me, det i början är nytt men resten har vi kunnat se innan. Ser verkligen ut som Robert gör ett kanon jobb i filmen, vill se den!
Emelie de Ravin och Pierce Brosnan är också med i klippet ;)
Kram på er så ses vi på fredag igen, de här dagarna kommer fyllas med så mycket film det går :D <3

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

16 mars 2010 17:32

Remember Me är ju så fantastiskt fin^^ Ska du se den under festivalen också?
:D:D Isf titta åt mig med då haha :D

http://www.zackariaz.se

 
maja

maja

17 mars 2010 15:57

jag brukar titta in på denna bloggen ganska ofta för jag gillar den! :) men tycker att det har börjat handla om väldigt mycket mer än twilight...
anyway, den är bra som den är, men har du lite kritik eller vad det kallas av en läsare :)

http://majaanderssons.blogg.se

 
elle

elle

18 mars 2010 23:20

nu har jag läst igenom allt från den 9 :D mitt internet har inte fungerat sen i fredags:( men jag har inte vista och tydligen inte windows 7 heller typ något som heter XP eller nått (har ingen aning vad skillnaden är) men om man bara vill sapa dem spelar det någon roll då!?
ååå vad kul med filmfestival:D ha det jätteskoj nu!

Kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se