Twilight  News

Direktlänk till inlägg 20 mars 2010

Ashley Greene Intervjuer

Av Sofie - 20 mars 2010 20:45

Jag hittade två intervjuer med Ashley Greene och båda är från Mtv, i den första videon prata hon om Lady Gaga.

Har ni sett hennes nya video tillasammans med Beyonce? Ashley prata lite om den ;)


I den andra videon pratar hon om sin nya film Skateland som vi för ett litet tagsen kunde se den första officiella postern :D

Kram :)<3


Källa

 
ANNONS
 
elle

elle

20 mars 2010 14:53

okej, jag har börjat tjata på pappa att jag vill ha vista eller Windows 7, haha problemet är bara att han har lärt sig att inte lyssna på tjat (min storasyster är väldigt krävande) så jag kämpar:D
åå vad snällt hmm jag ska se efter först, men tack!:D

min kompis pappa jobbar på expressen så han får köpa filmer innan de har kommit ut (hon fick Twilight 1 vecka innan den kom ut!) så hon fick New Moon igår!
väldigt orätvist men kul för henne, jag ska nog köpa den vanliga först (vilken det nu är!) och sen ska jag nog köpa någon rolig box:D
vilken ska du köpa?

aa det blev mycket ska jag säga och vi har inte ens 5 timmar lektioner på fredagar utan det är våran kortaste dag, men livet är inte rättvist:) fast det var skönt att vara hemma:D

Kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se