Twilight  News

Direktlänk till inlägg 28 mars 2010

Svar på kommentarer!

Av Sofie - 28 mars 2010 19:00

Hejsan hoppsan!


Då var det dag att svara på lite frågor som jag har fått ;)

fråga 1: jag är en 11 ärig tjej som bara bara bara älskar twilight!! är det något fel, konstigt eller tycker ni att jag är för ung?


Svar:

Jag tycker inte det är ågot konstigt, vet själv många osm är i den ålderna som är mycket intresserade av Twilight, filmerna och böckerna. Det är inget fel på dig :)

Antar att Stephenie Meyer har skrivit böckerna på ett bra sätt för de verkar passa för de flesta åldrarna.

fråga 2: kan jag komma till Twilight träffar jag är ju bara 11 och bor i stockholm?


Svar:

Eftersom du är 11år föreslå jag att du pratar med dina föräldrar om du vill åka på någon Twilight träff. De flesta Twilight träffar som hålls på bibliotek och liknande är öppna för alla som har ett intresse för Twilight. Sen finns det ju också större evenemang som ibland kan kosta pengar, men det bästa är nog att du pratar med dina förädrar ;)


Fråga: Är Kristen Stewart vegeterian?


Svar:

Jag vet inte säkert om hon är det eller inte men av det jag har hittat så verkar det som hon är vegeterian. I Twilight (filmen) ska hon ha fått en veggi burgare istället men Bella (i boken) äter kött. Det är inte mycket till bevis men när man ser henne ute äter hon ofta sallader och liknande, det är ju bra om hon är vegeterian tycker jag :) Men som sagt jag har inget riktigt bra svar på frågan.

Kramar hoppas ni fick svar på era frågor :D <3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se