Twilight  News

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Svar på kommentarer!

Av Sofie - 31 mars 2010 15:45

Tänkte att jag skulle svara på en fråga ;)

Fråga: ååå jag vill värkligen ha sådana converse vet nån vart man kan köpa dom?

 

Svar:

Jag har suttit en liten stund och letat lite och det är faktiskt så att jag hittade tre olika sidor med Twilight skor :)

Den ena är en svensk sida klicka här! man får skicka in skor till henne och så målar hon dom åt en, det kostar ca 600kr totalt kolla in sidan för med info.

Sedan finns den en engelsk sida som säljer skor, läs mer här.

Den sista sidan jag har är också en engelsk sida, skorna är handmålade och det finns ganska många olika.

Det finns också några Harry Potter mönster men bläddra förbi dom så ser ni Twilight skorna :)

Kolla in skorna här.

Hoppas att du hittar det du letade efter ;D


Sen ville jag bara säga att det var länge sen adresserna till Twilight stjärnorna uppdaterades och därför stämmer de antagligen inte!

Den sista Taylor adressen är ganska ny och den hittade jag i en frida tidning om jag inte minns fel, men som sagt den är antagligen fel vid det här laget.


Kramar Bellz :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se