Twilight  News

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

The Second life of Bree Tanner till Svenska!

Av Sofie - 31 mars 2010 19:30

Hejsan Hoppan på er :D


Jag har glada nyheter till er allihopa! Igår skrev jag om att det skulle komma en ny bok från Stephenie Meyer som heter  “The Short Second life of Bree Tanner” den ska handla om vampyren Bree som finns med i Eclipse.


B. Wahlströms står för distributionen av Twilight böckerna i Sverige och de har nu gått ut med ett pressmeddelande om att "The short Second life of Bree Tanner" kommer att heta “Bree Tanners andra liv“ på svenska.


Boken håller just nu på att översättas till svenska och vi i Sverige ska kunna köpa den samtidigt som de i Usa vilket betyder kl 06.01 den 5 juni.

 

Här är den del av pressmeddelandet:

Äntligen! Efter nästan två års tystnad kommer Stephenie Meyer ut med en uppföljare i sin omåttligt populära Twilight-saga. Bree Tanners andra liv (The Short Second life of Bree Tanner) släpps i USA en minut över midnatt, amerikansk tid, lördagen den 5 juni – och precis samtidigt på svenska här i Sverige: klockan 06.01

-Vi är oerhört glada och stolta över att äntligen kunna presentera en ny bok av Stephenie Meyer. Hennes fans har längtat och väntat tålmodigt, säger Henny Holmqvist, Stephenie Meyers svenska förläggare på B. Wahlströms bokförlag.

Bree Tanners andra liv berättar den fascinerande historien om den nyfödda vampyren Bree Tanner, som först dök upp i Ljudet av ditt hjärta. Vi får följa de nyfödda vampyrernas förberedelser och jakt på Bella Swan och familjen Cullen, deras möte – och det oförglömliga slutet.


Vill ni läsa mer klicka här!

Super kul, Kramar <3


Källa

 
ANNONS
 
Signe

Signe

31 mars 2010 20:36

Men du jag började bara undra! Kommer den boken bli som en "femma" i Twilight-serien? ;D
Puss

http://signebergstrom.blogg.se

 
elle

elle

1 april 2010 16:00

nej vad roligt! imorse sa jag till mamma att jag behövde nya böcker, och hon lovade mig en bokshopping runda! den ska jag köpa när den kommer:D och så vill jag läsa boken "Frost" har du hört talas om den? den verkar bra:D

Kram elle

http://hhallonflickan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara

1 april 2010 16:47

Vad kul/bra :)

 
Bu Bä Blä

Bu Bä Blä

1 april 2010 19:14

LÖVELY!!!

http://robkriskell.blogg.se

 
Filippa the Twiligh-nörd

Filippa the Twiligh-nörd

3 maj 2010 17:36

:D WOHOOoOOO!!! :D

http://nogg.se/mjauizmatte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se