Twilight  News

Alla inlägg under mars 2010

Av Sofie - 19 mars 2010 13:45

Hejsan på er :D


Nu är jag hemma igen efter en mycket rolig vecka på BUFF Filmfestival, det har varit en mycket rolig vecka och man har smått fyrkantiga ögon :p

Men det var absolut värt det!

Det har varit allt från franska, spanska, tyska, norska, danska, engelska, finska och svenska filmer.


Sitter just nu i skolan men tänkte att jag hann kika in här en liten stund ^^

Jag hoppas att ni alla har haft det jättebra när jag var iväg, det har ju inte blivit så bra uppdatering men det får vi ta igen ;)


The Runaways har nu haft premiär i NYC och Kristen Stewart, Dakota Fanning och JOan Jett var såklart på plats :)

De var jättefina i sina klänningar, någon mer än jag som vill se filmen?

Kramar <3

Källa

ANNONS
Av Sofie - 16 mars 2010 07:00

God morgon :)
Nu är väskan packad och vi ska åka på filmfestival, nu hoppas jag att jag inte har glömt något ^^
Jag hittade en nya video från Remember Me, det i början är nytt men resten har vi kunnat se innan. Ser verkligen ut som Robert gör ett kanon jobb i filmen, vill se den!
Emelie de Ravin och Pierce Brosnan är också med i klippet ;)
Kram på er så ses vi på fredag igen, de här dagarna kommer fyllas med så mycket film det går :D <3

ANNONS
Av Sofie - 15 mars 2010 21:30

Go kväll på er :)


Hoppas ni alla har haft en mycket bra dag idag.

Jag måste skriva en sak här för att jag kommer att vara borta tre dagar denna veckan för jag ska nämligen på filmfestival.

Jag åker ganska tidigt imorgon och kommer hem på fredag, men fortsätt att kommentera och se om ni hittar något roligt :)

Jag hoppas att ni har det bra medan jag är iväg och jag hoppas inte jag missar allt för mycket ^^


Ni är fantastiska glöm inte det, Kramar   


Här kommer en bild på Robert Pattinson från inspelningen

av Bel Ami :)

Källa

Av Sofie - 15 mars 2010 20:00

Hittade en intervju med Catalina Sandino Moreno som ska spela vampyren Maria, det var hon som "förvandlade" Jasper. Hon pratar om Eclipse och hur hon har upplevt att vara en del av Twilight Sagan.

Intervjun är översatt av mig så vill ni använda min översättning länka hit ;D

 

Q: Jag skulle inte vara en särskilt bra reporter om jag inte frågade om din stora roll i Eclipse.

Catalina: Den är inte så stor. Den är ganska liten, mycket, mycket, mycket liten, men det är en mycket stor film och det är roligt och människorna jag träffade var fantastiska. Jag träffade inte alla men de jag träffade var verkligen fantastiska, så jag är mycket spänd över att få vara en del av det. Det är stort.


Q: I boken är Maria väldigt framstående. Hon är en elak vampyr.

Catalina: Jag vet. Jag älskar att hon är elak, jag älska att hon fick göra något elakt. Du vet om jag skulle vara en vampyr skulle jag helldre vara en elak vampyr som fick göra galna saker än att vara en snäll vampyr. Så det var mycket kul, rollen var bra.


Q: Var du ett fan av böckerna innan du blev castad?

Catalina: Nej, jag såg filmerna. Jag var fan av filmerna. Chris Weitz är fantastisk och jag älskar den första och den andra Twilight filmen så förhoppningsvis blir denna också bra. Jag är spänd över att få vara med när filmen kommer ut. Jag vet att det brukar bli galet och allt går så snabbt. 

 

Det blir spännande att få träffa de nya karaktärerna i Eclipse, Maria är ju bara en av många ;)

Kramar <3

Källa

Av Sofie - 15 mars 2010 19:15

Med New Moon Dvdn i sikte och Eclipse som kommer ut den 30 juni på biograferna är det ändå mycket prat om Breaking Dawn, the grand final! IESB pratade med Peter Facinelli som spelar daddy vamp Carlisle Cullen om Breaking Dawn mm.


IESB: So are you getting ready for this big epic finale Breaking Dawn, they are saying it’s a two parter, possibly 3D, are they telling you to expect double the time for production?

PF: I haven’t really thought about it much. We just came off of New Moon and I’m still in the gear of finishing up Eclipse, I’m getting ready to go out and promote Eclipse, that’s my favorite book so I am excited to see that one hit the screens. But, I haven’t really put much thought into Breaking Dawn, I think it will be bittersweet but I will be excited to be able to finish up this series and then move on from there.


IESB: I know Kristen Stewart is saying she is excited to see it broken up into a two-parter, would you like to see it that way?

PF: I would. I think it’s a very big book, makes a great doorstop (laughing). It’s a very thick book and has a lot of stuff going on so to try to squeeze that into two hours would be difficult so I think making it into two makes the most sense. I don’t even know if they’ve made a decision on that yet, I heard that’s what they were steering towards. But, I let them do their thing, when they call me to show up on set, that’s where I’ll be, I let them do the business stuff and I’m supportive of their decisions. Summit has done a good job with the books so far with picking the directorsand putting the movies out there so I defer to them on those decisions and I’m just excited to bring Carlisle to life.


IESB: Any chance any of the previous three directors will return for Breaking Dawn or do you think they will go with one or two different directors?

PF: I think they would probably go with one because I think we would shoot it all as one and then it would be, in the editing room, split into two. I have no idea who they are looking at for directors, I’m out of that loop, but I am sure they will pick someone great. Maybe all three will come back to shoot it (laughing).


Haha ja det hade inte varit dåligt om alla tre regissörerna kom tillbaka och filmade :p Men jag måste säga att jag är mycket spänd över om det blir en eller två delar, själv hoppas jag på två ^^

Kramar <3


Av Sofie - 15 mars 2010 18:30

Ett stort Grattis till vår kära Kellan Lutz som spelar Emmett Cullen i Twilight.

Han spelar rollen som en storebror man inte har ;)

Kellan föddes den 15 mars 1985 och fyller idag 25 år ett stort grattis :D


Hurra, Hurra, Hurra, Hurra!!Källa

Av Sofie - 15 mars 2010 18:00

Mtv har tre nya klipp från New Moon DVD Special Features och om ni inte vill ha dvd spoilers kolla inte på klippen under ;) Tänk att vi snart kan ha dvd i våra händer jag längtar så mycket :D


Vilken version ska ni köpa Bellas Box, New Moon Special Edition eller New Moon Special Edition Blueray?

Kramar <3
Källa

Av Sofie - 15 mars 2010 17:30

Efter att vi fick se Eclipse sneak peaken bakom kulisserna så finsn det nu lite rörliga bilder ute :)  Det är från fight träningen som Jasper har med dem, det känner man igen från boken.


Källa

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se