Twilight  News

Direktlänk till inlägg 1 april 2010

Brothers and Sisters

Av Sofie - 1 april 2010 20:30

Här kommer ett musik tips till alla mina kära läsare!

För någon vecka sedan var jag på Filmfestivalen BUFF och då såg jag en underbar fransk film som hette LOL (laughing out loud).


I filmen finns en låt som heter Brothers and Sisters, den heter också Little Sister.

I filmen sjungs låten av Jeremy Kapone som spelar Maël, men orginalet kommer från Jean Philipe Verdin.

Jag har lyssnat på denna låten, ja jag vet inte hur många gånger :P

Men jag älskar den och musik videon är så söt, passar kanske lite in på Twilight eftersom de sjunger we used to be like brother and sister och det får mig att tänka på Jacob och Bella.


Kommentera gärna vad ni tyckte om den :)

Kramar <3 
ANNONS
 
clara

clara

30 mars 2010 00:43

tack

http://claraandersonn.blogg.se

 
elle

elle

2 april 2010 08:25

åå vilken söt sång:) aa lite Twilight över texten precis som du sa:) när du var på filmfestivalen var du där med kompisar eller med familjen eller någon annan! det verkar roligt:D

Kram elle

http://hhallonflickan.bloggagratis.se

 
Viktoria

Viktoria

2 april 2010 17:41

Den var riktigt bra & 'söt' på ett sätt. Håller med, får en att tänka lite på Jacob och Bella (:

http://aashleygreene.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se