Twilight  News

Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Dear John Recension

Av Sofie - 16 april 2010 20:15

Hoppas ni alla har en bra fredag, min är tråkig för tillfället eftersom jag har läxor upp över öronen så denna helgen ser inte så rolig ut :C

Men nu blir det paus för jag hade tänkt att recensera en underbar film som heter Dear John.


Orginaltitel: Dear John

Regissör: Lasse Hallström

Utgivningsår: 2010

Genre: Drama/Romantik/Krig

Längd:
Skådespelare: Channing Tatum som John Tyree och Amanda Seyfried som Savannah Curtis


Handling:

Medan soldaten John Teyree är i sin hemort två veckor träffar han college tjejen Savannah och på två veckor blir banden mellan dem starkare än vad man kan ana. Tyvärr måste John tillbaka till armen men deras kärlek lever fortfarande kvar och de kommande 12 månaderna skriver de brev till varandra om allt som händer dem. Men kärleken prövas när 11 september attacken inträffar 2001 och John bestämmer sig att fortsätta i armen. Kan kärleken överleva och stå kvar?


Vad tycker jag?

Jag måste säga att jag verkligen älskar denna filmen, den är mycket fint gjord och Channing Tatum och Amanda Seyfried spelar mycket bra i filmen. Det är också kul att filmen är regissera av en svensk ingen mindre än Lasse Hallström.

Det är en film värd att se tycker jag och jag fällde också några tårar när jag såg den och det var svårt att sluta titta på den. Musiken är också jättefin och här under kommer lite bilder och en trailer ;D


Av mig får Dear John 8/10

Kramar <3


Filmen har premiär den 7e maj i Sverige ;D 

Källa, Källa och Källa

 
ANNONS
 
Therese

Therese

16 april 2010 21:19

Åh när såg du den filmen!? :D

sv: Ja jag gillade verkligen presenterna haha. Ja att se Muse live skulle verkligen vara coolt :D
Kramar

http://theresejohanssooon.blogg.se

 
issa

issa

16 april 2010 21:40

åh den verkar vara helt underbar :)
vill med sen den, hur har du lyckats se den redan nu ? ;o
kram

http://rockittonight.blogg.se

 
elle

elle

16 april 2010 22:35

jag hade faktiskt tänkt att se den här filmen, så det var roligt att veta vad du tyckte om den:D du såg den i London, eller?
Jag tycker att båda skådespelarna är jättebra (asså från andra filmer då:D)

kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Therese

Therese

17 april 2010 10:27

sv: Oja jag vill så gärna se den, jag har bestämt med några kompisar att se den på premiären :D

http://theresejohanssooon.blogg.se

 
line

line

17 april 2010 11:33

jag vill verkligen se den filmen!:)
vart såg du den ngnstans? ngn sida eller så?:) kram

http://charmgirl.blogg.se

 
Love

Love

17 april 2010 13:44

Vill verkligen se den när den kommer på bio!
Ett litet problem är att min kompis hatar sorgliga filmer så när vi såg Remember Me satt vi båda och storgrät... Om du har sett Remember Me, var Dear John lika sorgsen?

Kram Love

http://www.edwardbella.se

 
Sanja

Sanja

17 april 2010 16:23

Åh, jag såg filmen för ett par veckor sedan, helt jävla underbar (ursäkta språket). Verkligen älskar allt som Lasse Hallström gjort so far, men denna måste vara en av hans bästa :)

Kram :)

http://gothica-princessofdarkness.blogspot.com

 
Ingen bild

Kalle

6 maj 2010 04:02

Hej!

Har precis sett denna film. Vad ska jag säga! Av mig får den en 3a av 10. Också era lovordande kommentarer om den, förstår jag mig inte alls på. Jag skulle aldrig gå tillbaka till henne. Jag skulle kunna bli hennes vän och tom med kunna ta hand om henne. Men att jag skulle lämna ut mitt hjärta igen, det skulle jag verkligen inte. Det är ju onekligen synd om henne; kärleken till honom är ju solid och oändlig och hon lider antagligen mer än vad han gör, men vad spelar det för roll, hon är ju ingen hel människa. Det här feltrampet hon gör är vad ett barn skulle göra och det är precis vad han får om han tar henne tillbaka, ett barn. Men visst, en del män tar ju hand om sina fruar som om de vore barn och vice versa. Men för min del så blir det, nej tack!

För övrigt är inte filmen så pjåkig. Så som någon skrev så är skådespelet riktigt ok. Dock tyckte jag att den var lite väl sömnig den första halvtimmen och väntade på att något skulle hända, och visst händet det, men det blev aldrig någon katharsis. Filmen kom aldrig riktigt igång. Dessutom var jag nyfiken på hennes förbannelser hon visst ideligen uttryckte tyst för sig själv, som utspelar sig i början av filmen, men det fick aldrig veta något mer om.

Slutligen: vid mitt tycke är detta en bättre college-film, som hanterar ett vuxet dilemma. Ingen film jag rekommenderar.

/Kalle

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

21 december 2010 17:17

Hej vilken jätte bra blogg du har, bra filmtips. Jag har sett nästan alla hittills men hittade en här som ligger på nerladdning nu.

Denna filmen är underbart fin, känns så äkta. Och Avatar som är här under jag säger bara en sak, den är tar hela filmhistorien en nivå högre!

http://leslita.blogg.se

Sofie

26 december 2010 17:53

Tack så jättemycket! Det värmer verkligen ska du veta :) Jag bloggar ju mer på en annan blogg, sophiiek.blogg.se och där finns lite nya filmtips om du vill ha det :)

Ja verkligen en underbar film! och Avatar är helt amazing och så fin! :D
Kramar Sophie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se