Twilight  News

Direktlänk till inlägg 5 maj 2010

NY Eclipse Bild!

Av Sofie - 5 maj 2010 16:15


Här är den nya Eclipse bilden och visst är den fulla av kärlek! :)

Bilden kommer från La Times och de har också en artikel om filmen-


Next month, the Los Angeles Film Festival will likely welcome a new contingent: throngs of screaming girls.


The annual event, which announced its lineup on Tuesday, will feature the world-premiere screening of “The Twilight Saga: Eclipse,” the long-awaited third installment in the popular vampire franchise. It’s not exactly typical film festival fare, but organizers are hoping it will serve a larger purpose.


“If we program a movie like ‘Twilight’ that draws audiences that might not otherwise attend film festivals, hopefully we’ll expose them to other cinematic experiences that we think are inspiring,” said festival director Rebecca Yeldham.

Still, fans eager to see “Eclipse” before it hits theaters in July will have to pay for the privilege. Only those festivalgoers who purchase one of the festival’s top-level passes — which range in cost from $500 to $1,000 — will get inside the Nokia Theatre on June 24.


Eclipse kommer att visas i Nokia Theater under Film festivalen men det är inte den stora premiären med röda mattan, de riktiga premiären har det inte kommit något uttalande om ännu.

Kram till er, B <3

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se