Twilight  News

Direktlänk till inlägg 10 maj 2010

Svar på Kommentarer!

Av Sofie - 10 maj 2010 16:30

Nu har jag samlat ihop lite kommentarer som jag hade tänkt att svara på, och har ni mer frågor bara kommentera ;D

 

Fråga: finns det ngn liknanade text fast med edward? :D

 

Svar: Ja det finns en liknande text om Edward och vill di läsa den klicka då här så kommer du till texten :D

 

Fråga: Får man kopiera bilder härifrån? :)


Svar: Det är ju inte jag som äger bilderna så därför länkar jag ju till de som har lagt upp dem genom att skriva källa. Vill ni kopiera bilderna så var noga med att skriva var ni har fått dom ifrån ;)


Fråga: skulle du vilja skriva lite kort vad kristen sa i Elle video intervjun som du nyligen lade upp på bloggen?? 
 

Svar: Här kommer lite av det som Krsten sa i intervjun med Elle :)


Om Twilight

Det som är så konstigt med Twilight är att dte inte alls är Gothik, jag menar jag spelar en väldigt annorlunda karakär. Det är inte en goth vampyr film, det är motsatsen.

När det är paparazzis i närhetern

Många tycker att jag är grinig, och jag vet att jag blir fotograferad, men jaa...

Röda mattan

Jag tycker om det, jag tycker om att få välja vad jag ska ha på mig och vad hur jag ska ha håret. När man kommer dit så är det "Å verklighet".

Vad händer nu?

Jag ska filma Breaking Dawn snart, i november. Jag har haft många projekt på gång så nu när det inte är så mycket är det ganska spännande att inte veta vad som kommer.


Hoppas ni alla fick svar på era frågor :D

Kramar Bellz <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se