Twilight  News

Direktlänk till inlägg 12 maj 2010

Twilight Casten Evolution!

Av Sofie - 12 maj 2010 18:15

Hejsan :)


Hittade en jätte bra "karta" över karaktärernas förvadling mellan filmerna, de har ändrat sig en hel del. Vill ni se bilden i större format klicka då här!


Närjag ser bilderna så tänker jag såhär, de ser bäst ut i:


Edward – Eclipse              Bella – New Moon
Taylor – New Moon          Carlisle – New Moon
Esme – New Moon            Emmett – Twilight
Rosalie – Eclipse             Alice – Twilight
Jasper – Twilight            Victoria – New Moon


Ja så tycker jag :) Ni får gärna kommentera vad ni tycker, jag ycker det är jättebra om ni gör det :D

Kramar Bellz <3

Källa

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

12 maj 2010 18:25

Jag håller faktiskt med. :D Jasper är både NM och Twi rätt lika så där velar jag mellan båda :D:D Men på dessa bilder tycker jag faktiskt att Eclipse Ed är den bästa :D

http://www.zackariaz.se

 
Ingen bild

signe

12 maj 2010 19:55

jag är nästan lite besviken på dom som har sminkat till eclipse, jag tycker dom ser så data gjorda ut på nått sätt :S själv så tycker jag att Emmett, Alice, Jasper, Victoria och Esme såg bäst ut i twilight och edward, bella, jacob, rosalie och carlisle ser bäst ut i new moon :D

 
Therese

Therese

12 maj 2010 22:10

Haha jag är för lat för att skriva alla. Men såhär tkr jag om:
Bella: Eclipse
Edward: Eclipse
Jacob: New Moon

Kram! :D

http://theresejohanssooon.blogg.se

 
elle

elle

13 maj 2010 14:32

jag tycker att de flesta ser lite konstiga ut i Eclipse!:S men Edward, bella, jake och Rose ser väldigt bra ut!:D de andra ser säkert bra ut i filmen:D

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

13 maj 2010 18:25

Jag tycker:
Edward- Eclipse
Jacob-Eclipse
Esme-Twilight
Rosalie-Eclipse
Jasper-Twilight
Bella-New moon
Carlisle-Twilight
Emmett- Alla tre ;)
Alice- Twilight och Eclipse
Victoria-New moon

kram Jee

http://johannasoderstrom.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

emma

23 maj 2010 17:44

Det är svårt att säga för att dem ser lite annorlunda ut på bilderna än var dem gör i filmerna t ex. Edward tycker jag ser bäst ut i första filmen (twilight), men inte på den där bilden från twilight
:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se