Twilight  News

Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Eclipse Soundtracket Fakta!

Av Sofie - 16 maj 2010 18:45

Eftersom det har varit en lugn Twilight dag tänkte jag att vi skulle kolla lite närmare på banden som är med på Eclipse soundtracket :D

Vi börjar väll med första artisten och går ner:


1. Första bandet på soundtracket är Metric med låten 'Eclipse (All yours)', de är ett indierockband från Kanada. De är ganska ok'nda i Sverige, men jag tycker de är riktigt bra och min favoritlåt med dem är "Help I'm Alive". De har en låt med på Grey's Anatomy Soundtracket och de är med på FIFA 10.

Här kommer ett smaprov på låten Help I'm Alive :)2. Här har vi vårt älskade band Muse, de är tillbaka för att vara med på tredje soundtracket och det är härligt tycker jag! De har tidigare varit med Twilight och New Moon soundtracken med låtarna "Supermassive Black Hole" och "I Belong to You". Denna gången är det med en helt ny låt som heter “Neutron Star Collision”.

Här kommer "Supermassive Black Hole" och "I Belong to You".3.  Det tredje bandet är ett indie/alternativ rock band från New York som heter The Bravery och deras låt heter ‘Ours’. De har några bra låtar och den som jag tycker bäst om är "Above And Below" och den kommer här :)4. Florence + the Machine med låten ’Heavy In Your Arms’, detta är en artist jag blev väldigt glad över att se på Eclipse Soundtracket! Hon är en fantastisk sångerska och hennes livelåtar är kanonbra och hon brinner verkligen för det hon gör. Här kan ni lyssna på hennes låt "You Got The Love"-5. Den femte låten är artisten Sia och hennes låt heter "My Love". Ni kanske känner igen hennes låt "Electric bird" som var med i en Lindex reklam för något år sedan och hennes låt Breath Me har många tyckt passade in i New Moon. Här kan ni höra "Electric Bird" som jag tycker mycket om :)6. Här har vi ett indie pop band från 2006 som heter Fanfarlo och bandet grundades faktiskt av en svensk musiker vid namn  Simon Balthazar. Vi har ju redan hört ett litet smakprov på låt "Atlas" som ska vara med på Soundtracket och jag tycker det är en bra lå och jag tror den passar mycket bra in på Soundtracket ;D7. The Black Keys ett bluesrockband från 2001som har låten "Chop and Change" med på Soundtracket. Har inte lyssnat på detta bandet innan men här kommer deras låt "I Got Mine"-Mer kommer om en stund ;D

Puss på er <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se