Twilight  News

Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Eclipse Soundtracket Fakta del 2

Av Sofie - 16 maj 2010 19:45

Då fortsätter vi där vi var innan :)


8. Den åttonde låten på Soundtracket är ’Rolling In On A Burning Tree’ av rockbandet The Dead Weather. Det är ett nybildat band som bildades 2009 och jag hade inte hört om dem innan, ett smakprov kommer här med låten "Hang You From the Heavens"-9. Här har vi Beck and Bat For Lashes med låten ‘Let’s Get Lost’, det är egentligen två artister och Bat For Lashes är en sångerska som heter Natasha Khan. Ett sammarbete med två artister, spännande :) Men här kommer en låt från Bat For Lashes och låten heter "Daniel".10. Ett annat band som jag blev glad över var Vampire Weekend och deras låt heter ‘Jonathan Low’. Kanske ni känner igen dem? Deras låt A-Punk blev nyligen mycket populär och såhär låten den :)11. UNKLE med låten “With You In My Head” (featuring The Black Angels) hittar vi här. Det är ett brittiskt trip-hop band och här ska ni få höra deras låt "Eye for an Eye"-12. Har har vi ett band jag inte hade hört talas om innan Eastern Conference Champions med låten “A Million Miles An Hour”. Det är ett amerikansk indie rock band och här får ni ett smakprov på deras låt "Single Sedative" :)13. Här hittar vi Band of Horses och de ska ha en låt med som heter “Life On Earth”. De har tidiger varit med i Tv serien The Oc och One Tree Hill. Jag tycker om deras låt "Compliments" så här kommer den-14. Cee-Lo Green som var med i Coca Cola låten Open Hapiness men nu heter deras låt “What Part of Forever”. Han är känd som  hiphop, funk, soul och R&B artist och då tar vi väll och lyssnar på Open Hapiness :)15. Sist hittar vi kompositören Howard Shore, han har tidigare gjort musik till Sagan om Ringen filmerna, King Kong (2005), Panic Room som Kristen Stewart var med i :) Låten som ska vara med på Soundtracket heter “Jacob’s Theme” och här är ett smakprov från Sagan om Ringen.Jag tycker det är många intressanta artister med och jag längtar verkligen till att få höra alla låtarna :D Är det någon artist/band som ni längtar efter att få höra?

Kramar B <3


 
ANNONS
 
Sofie

Sofie

16 maj 2010 21:19

sv: Hehe nej , han är en rktig SEXBOMB ;D Hahahaha

http://twiiilight.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se