Twilight  News

Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Breaking Dawn 2 filmer?!

Av Sofie - 20 maj 2010 07:15

God morgon på er :D


Nu tänker jag gå rakt på sak för detta är stora nyheter! Enligt Enterainment Weekly kommer Breaking Dawn att bli två filmer och Kellan Lutz (Emmett) och Ashley Greene (Alice) ska vara klara för båda filmerna :D


Såhär skriver dem:

Ashley Greene and Kellan Lutz, two of the Twilight co-stars that were in a heated battle with Summit Entertainment over the deal points for the fourth and fifth installment of Breaking Dawn, have signed their deals, sources say. It’s not clear which party buckled and both sides are sure to have their spin, but we can confirm that we’ll see Green back as Alice Cullen for the last two Twilight films. And hunky Lutz will also return as Emmett Cullen for the conclusion of the epic franchise. Bill Condon is directing and production is set to begin in the fall. Summit Entertainment would not confirm the deals.


Snälla söta rara Summit kan ni inte bekräfta detta nu?! :D Hade blivit så glad då!

Hoppas ni får en toppendag, Kramar B<3

Källa

 
ANNONS
 
Love

Love

20 maj 2010 13:58

Förstår det, men det är helt ok :)

http://www.edwardbella.se

 
Sara:D

Sara:D

20 maj 2010 14:37

Yeeeees!
Re-casting hade inte varit roligt, eftersom både Kellan och Ashley passar så bra i sina roller:D

Kram Sara:)

http://wethree.tk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se