Twilight  News

Direktlänk till inlägg 22 maj 2010

Svar på Kommentarer!

Av Sofie - 22 maj 2010 21:30

Hejsan på er :D


Hoppas ni alla har haft en fin lördag, jag o mamma var och shoppade och det var superfint väder och det var så härligt! Det blev ett par korta shorts, linne och filmen Avatar :) Nu har vi grillat och ätit så snart är det filmdags.

Men innan det så tänkte jag svara på två kommentarer :)


Fråga 1: Jag undrar hur mycket biljetterna till Twilight Movie NIght kommer att kosta? :)

Svar: Jag vet tyvärr inte vad de kommer att kosta för det finns gne prisinfo om det på Sf.se. Var inne och kollade och vill du läsa mer klicka här, men tyvärr finns det ingen prisinfo vad jag kunde hitta.


Fråga2: Kommer Kristen Stewart och Robert Pattinson vara med i hela Breaking Dawn?

Svar: Ja det tror jag väll att de ska vara :) De måste ju vara med i slutet av filmen annars blir det ju inte så bra. Vad vi har kunnat läsa ska de båda ha kontrakt till att avsluta sista filmen.

Hoppas ni fick lite svar på era frågor, Kramar B<3


Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se