Twilight  News

Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

Twilight Trio Mtv Movie Award

Av Sofie - 24 maj 2010 18:00

Nu är det klart att vi ska kunna se vår trio Robert Pattinson, Kristen Stewart och Talor Lautner på scen under Mtv Movie Awards. De ska också vara så att de visar ett helt nytt klipp från Eclipse!!


Enligt E! Online

Mtv Movie Awards går av stapeln i Usa den 6e juni, har inte riktigt koll när vi i Sverige kan se det, men det ska jag ta reda på ;) Rob, Kristen, Taylor, Dakota Fanning, Anna Kendrick, och New Moon är alla nominerade så vi håller tummarna för att de tar hem många priser!
Kramar B :)<3
 
ANNONS
 
elle

elle

25 maj 2010 21:35

JAAAA :) älskar movie awards, hoppas den går i sverige:)

bra att du alltid är så uppdaterad:) haha då blir jag också uppdaterad och sen så uppdaterar jag mina kompisar och de tycker att jag alltid är uppdaterad och då säger jag att det är tackvare dig som jag är så uppdaterad för att du alltid är så uppdarterad och de bara ooo uppdaterat!... haahha okej jag är väldigt trött just nu och då får jag ännu mer dålig humor än vad jag brukar ha:D haha sorry för den här kommentaren:P

tack så mycket, provet gick inte så bra tror jag mmen man vet ju aldrig^^
hur gick dina nationella?

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se