Twilight  News

Direktlänk till inlägg 26 maj 2010

Wolfpack Photo Shoot

Av Sofie - 26 maj 2010 19:30

Instyle har gjort ett superfint photo shoot med Chaske Spencer, Alex Meraz, Julia Jones och Tinsel Korey. Jag älskar bilderna och älskar miljn de är tagna i! Hittade också ett litet utdrag, och de pratar om att Twilight sagan öppnar många nya dörarr för dem :)


All four of the actors reported that getting cast in a Twilight flick has already had a transformative effect on their careers: Alex Meraz recently nabbed a starring role in the new film from Kids auteur Larry Clark, and Julia Jones’s next movie is the big-budget video game adaptation Jonah Hex. “It’s a star-maker,” Spencer said of the series. “It’s definitely opened a lot of doors.”


Hoppas ni gillar bilderna, Kramar B <3Källa

 
ANNONS
 
elle

elle

27 maj 2010 17:07

nej vad snygga, gillar miljön i öknen:)!

hahah jag var väldigt trött när jag skrev det och hehe då blir jag alltid väldigt flummig:P
okej men då hoppas jag att det gick bra iallafall:) men om man går på gymnasiet så har man väll inte nationella? eller är jag helt lost?

på SO provet så gick det sisådär, alla frågor var jättesvåra verkligen, men engelska gick bra då fick jag 84 av 103 p och det är ett VG :D så det blev jag näjd med och min klassiker grej fick jag MVG ( WIII) och på SO redovisningen fick min grupp VG+ eller MVG- :D haha jag vet inte vilken du syfta på så det blev allt som jag har fått tillbaka:D

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se