Twilight  News

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Ny Eclipse bild

Av Sofie - 31 maj 2010 17:00

The Twilight Examiner har gjort en Q & A med Tyson Houseman som spelar Quil och bilden ni kan se är helt ny! Det spekuleras i at den kanske kommer från Bellas examensfest :)

Q:  So even though your character was introduced in New Moon, you really didn’t get to jump into the action until Eclipse.  Did you kind of feel a little bit like Quil – that you were left out of the fun? And was it worth the wait getting to participate more in Eclipse?


Tyson:  Yeah, there were actually a lot of similarities between me and the character.  In New Moon, like you said, I only had like one day of shooting on set, and so every time I would see the other wolf guys they would always talk about all the fun times they were having on set, and stuff like that.  And I kinda felt like I was missing out on that.  And so I was really excited for Eclipse when we started that one.   I was a wolf and a member of the wolf pack.  So I got to hang out with the guys again and do all the stuff with them and that was really similar to what the character Quil was doing, too.


Q:  You really didn’t have to do the whole bulk up fitness routine, and I was just wondering how challenging it was for you to catch up with the rest of the cast members in the fitness regimen for the film?


Tyson:  Well, it wasn’t that hard for me, because even though I wasn’t actually a wolf in New Moon, they still put me in the wolf pack training.  So I was used to all the grueling work outs with the guys, and I kind of made it a goal for myself that by the time Eclipse started filming, that I was gonna get into really good physical shape so that I could keep up with the other guys and I think I did that pretty well.


Kramar B <3

Källa

 
ANNONS
 
sara

sara

31 maj 2010 17:20

när var det du skulle sätta ut den där saken om jälp med bloggen ?

http://theetwilightsagaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se