Twilight  News

Alla inlägg under maj 2010

Av Sofie - 20 maj 2010 18:30

Här kommer ett omslag för den kommande serie boken om Taylor Lautner från Bluewater, såhär skriver MTV-


Arriving on shelves in August from Bluewater Productions, “Fame: Taylor Lautner” promises to chronicle the once-unknown actor’s meteoric rise in Hollywood, including his pre-”Twilight” years and upcoming roles. Kimberly Sherman, the author of Bluewater’s “Fame: Robert Pattinson” and “Fame: Kristen Stewart” comics, will script the 32-page issue, which will feature interior art by Warren Martineck and covers by JuanMar Studios


Tycker det är så kul att Rob, Kristen och Taylor ska få vara med i FAME :)

Kramar B <3


Taylor Lautner Jacob Black Comic Book

Källa

ANNONS
Av Sofie - 20 maj 2010 17:45

Här kommer en ny Eclipse poster och denna gången är det på den nyfödda vampyren Riley som spelas av Xavier Samuel. I bakgrunden på postern kan vi se de nyfödda vampyrerna, super cool tycker jag!

Längtar till filmen riktigt mycket nu när man ser alla de posterna och klippen :)

Kramar B <3


Källa

ANNONS
Av Sofie - 20 maj 2010 17:00

Summit Entertainment har äntligen gått ut och bekräftat lite rykten angående Breaking Dawn :D Ashley Greene (Alice) och Kellan Lutz (Emmet) kommer att vara med i sista filmen, men tyvärr har inte Summit bekräftat om Breaking Dawn kommer bli en eller två filmer, men det är en start iaf! Såhär säger Summit-

Los Angeles, CA  May 19, 2010 – Summit Entertainment has confirmed that Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, and Nikki Reed will all return as members of the Cullen Family in THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN.  These cast members join Billy Burke as Charlie Swan.

Academy Award® winner Bill Condon will direct THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN based on the fourth novel in author Stephenie Meyer’s Twilight series, starring Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner.  The project is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt, and Stephenie Meyer producing.  THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN is slated to be released November 18, 2011.


THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions.

The family of vampires, to which the leading male character Edward Cullen belongs, is comprised of Facinelli as Carlisle, Greene as Alice, Lutz as Emmett, Rathbone as Jasper, Reaser as Esme, and Reed as Rosalie.

The third film in the franchise, THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE is due in theaters on June 30, 2010.

Källa

Av Sofie - 20 maj 2010 16:30

Många fansites hävdar att bilden ni kan se under är set pix från Eclipse, tält scenen och examens festen i Cullens hus. Frågan är nu, är bildern aäkta eller fake?


Hmm svårt att säga tycker jag, det skulle kunna vara riktiga bilder. Vad tror ni?

Kramar B <3

Källa

Av Sofie - 20 maj 2010 16:00

Sista musiken idag denna terminen, lite tråkigt att det är slut. Det är ju den roligaste lektionen :p


Nu alla Taylor Lautner Fans så kommer en hotti bild på honom och jag tror att ni gilllar den ^^ Det är ett outtake från Rolling Stone Magazine och fotografen heter  Mark Seliger. Hope you like it!

Kramar B<3


Källa

Av Sofie - 20 maj 2010 07:15

God morgon på er :D


Nu tänker jag gå rakt på sak för detta är stora nyheter! Enligt Enterainment Weekly kommer Breaking Dawn att bli två filmer och Kellan Lutz (Emmett) och Ashley Greene (Alice) ska vara klara för båda filmerna :D


Såhär skriver dem:

Ashley Greene and Kellan Lutz, two of the Twilight co-stars that were in a heated battle with Summit Entertainment over the deal points for the fourth and fifth installment of Breaking Dawn, have signed their deals, sources say. It’s not clear which party buckled and both sides are sure to have their spin, but we can confirm that we’ll see Green back as Alice Cullen for the last two Twilight films. And hunky Lutz will also return as Emmett Cullen for the conclusion of the epic franchise. Bill Condon is directing and production is set to begin in the fall. Summit Entertainment would not confirm the deals.


Snälla söta rara Summit kan ni inte bekräfta detta nu?! :D Hade blivit så glad då!

Hoppas ni får en toppendag, Kramar B<3

Källa

Av Sofie - 19 maj 2010 21:59

Go kväll på er :)


Läxor, läxor och läxor men snart bär det upp till sängen och läsa lite. Hoppas ni har haft en bra kväll. Hittade en ny Eclipse Poster och denna gången är det med Volturi och det är superkul tycker jag :D

På bilden kan vi se Dakota Fanning (Jane), Cameron Bright (Alec), Charlie Bewley (Demetri) och Daniel Cudmore (Felix).

Bra avslutning på dagen tycker jag, Sov gott Kramar B <3


Källa

Av Sofie - 19 maj 2010 19:15

När Robert Pattinson var med på Ellen Show gjorde de ett litet spel och ett lyckligt fan fick ara med. Hon skulle gissa vem som var Robert av tre personer, och hon hade ögonbindel på sig. För att veta vem som var Robert skulle hon känna och klämma på varje person, hmm ja det lät konstigt men kolla videon så ser ni vad dom gjorde ^^

Kramar B :) <3


Källa

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se