Twilight  News

Alla inlägg under maj 2010

Av Sofie - 12 maj 2010 19:00

Igår så skrev jag om ryktena runt Breaking Dawn och ett av de stora problemen verkar vara lönerna för Breaking Dawn. Som sagt inget av detta är bekräftat av Summit utan detta är sånt som cirkulerar just nu på nätet. Jag har översatt en ny artikel från Entertainment Weekly-


Greene och Lutz har inte jätte stora roller. Greene spelar Alice Cullen, den framtids seende systern till Edward Cullen och Bellas närmaste vän i Cullen klanen. Lutz spelar en äldre bror Emmett Cullen och hans roll har hittills varit minimal. Hittills säger källorna till EW.com att duon vill ha $4 miljoner för sig för de kommande två final filmerna. Greene och Lutz har till en början planerat detta tillsammans med sina co-stars, Nikki Reed och Jackson Rathbone för att så en samlad front, men källor säger att Nikki Reed har backat tillbaka och nu är nära att avsluta din deal. Vilket sägs ska vara mellan $750,000- $1 miljoner per film, Summit ska ha erbjudit samma belopp för de fyra skådespelarna. (Rathbones status är oklar, hans manager hade inte svarat på samtalen innan presskonferensen. Reeds manager undanbad sig kommentarer)


Och här kommer artikeln på engelska ;)


"Greene and Lutz don’t have huge roles. Greene portrays Alice Cullen, the future-seeing sister of Edward Cullen and Bella’s closest friend in the Cullen clan. Lutz plays older brother Emmett Cullen and his part, so far, has been minor. Yet sources tell EW.com that the duo are asking for $4 million a piece for each of the final two films. Greene and Lutz had initially banded together with fellow co-stars Nikki Reed and Jackson Rathbone to form a united front, but sources say Reed backed down and is now close to finalizing her deal, which is said to be in the $750,000- $1 million range per film–the amount Summit initially offered the four cast members. (Rathbone’s status remains unclear, and his reps had not returned a call for comment at press time. Reed’s manager declined to comment.)"


Hmm jag vill inte att sånt här ska stämma :/

Och jag hoppas verkligen inte att någon av dem hoppar av pågrund av lönerna, tänk på alla oss fans som verkligen älskar filmerna och jobbet de gör. Jag tycker det är mycket pengar vilket av det som helst, jag menar det står i dollar! 1 miljon dollar inte helt fel :O

Kramar Bellz <3

Källa

Av Sofie - 12 maj 2010 18:15

Hejsan :)


Hittade en jätte bra "karta" över karaktärernas förvadling mellan filmerna, de har ändrat sig en hel del. Vill ni se bilden i större format klicka då här!


Närjag ser bilderna så tänker jag såhär, de ser bäst ut i:


Edward – Eclipse              Bella – New Moon
Taylor – New Moon          Carlisle – New Moon
Esme – New Moon            Emmett – Twilight
Rosalie – Eclipse             Alice – Twilight
Jasper – Twilight            Victoria – New Moon


Ja så tycker jag :) Ni får gärna kommentera vad ni tycker, jag ycker det är jättebra om ni gör det :D

Kramar Bellz <3

Källa

Av Sofie - 12 maj 2010 17:30

Jag kan säga att jag är glad att jag sitter inne nu för det är som himmeln vore öppen, regnet öser ner och har gjort det nästan hela dagen idag tycker jag :(

Hmm sommaren får gärna komma snart!


Snart är det dags för Mtv Movie Awards och man kan nu se vilka som är nominerade i kategorierna. New Moon finns med på några stycken och om jag inte har fel ska man kunna rösta sen. Här kommer kategorierna med New Moon :D


Best kiss
  • Kristen Stewart and Robert Pattinson — The Twilight Saga: New Moon
  • Kristen Stewart and Dakota Fanning — The Runaways
  • Sandra Bullock and Ryan Reynolds — The Proposal
  • Taylor Swift and Taylor Lautner — Valentine's Day
  • Zoe Saldana and Sam Worthington — Avatar
  • Med mera... :)

Best Male Performance:

  • Robert Pattinson-Remember Me
  • Robert Pattinson-The Twilight Saga: New Moon
  • Taylor Lautner-The Twilight Saga: New Moon
  • Med mera... :)

Best Female Breakoutstar

  • Anna Kendrick-Up in the Air
  • Med mera... :)

Best Female Performance

  • Dakota Fanning-The Runaways
  • Kristen Stewart-The Runaways
  • Kristen Stewart-The Twilight Saga: New Moon
  • Med mera... :)

Global Superstar

  • Kristen Stewart
  • Robert Pattinson
  • Med mera... :)

Best Movie:

  • Alice in Wonderland
  • Avatar
  • Harry Potter and the Half-BloodPrince
  • The Hangover
  • The Twilight Saga New Moon!

Vill ni kolla mer på kategorierna eller se vilka som mer är nominerde klicka här:

http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2010/categories.jhtml

Kramar Bellz <3

Av Sofie - 12 maj 2010 17:00

Nu blir det lite Taylor Lautner bilder för alla Taylor Fans eller Jacob fans! Har varit dåligt med bilder på honom men nu äntligen lite nytt :)

Bilderna tog den 10 maj när Taylor var och handlade på Nike i Beverly Hills , o värme och sol det hade inte varit fel, eller vad säger ni?

Ser härligt ut, Kramar <3


Källa

Av Sofie - 12 maj 2010 16:15

Det har kommit lite nya bilder på Jackson Rathbone som spelar Jasper Hale i Twilight. Han är med i en ny film som heter Girlfriend och här under kan ni se lite nya stills :)


På imdb står det att filmen handlar om-

A young man with Down's Syndrome romantically pursues a small town single mom who is still mixed up with her volatile ex-boyfriend.


Kramar Bellz


Källa


Av Sofie - 12 maj 2010 15:45

Eclipse Soundtracket är mycket efterlängtat och redanidag den 12 maj kommer MySpace att släppa informationen om låtarna och artisterna som kommer vara med.


Såhär skriver EW.com- 


MySpace tells EW exclusively that they will unveil the full soundtrack roster for Twilight: Eclipse, beginning Wednesday, May 12, at 11am EST/8am PST … and continuing on for many hours, at the rate of one band reveal every half hour. (We will do our best to update you in real time here; you can also get the updates on Twitter via @MySpaceMusic


ÅÅ så spännande, har lägtat så efter att få se vilka som ska vara med på Soundtracket! Detta blir jättekul :)

Kramar Bellz <3

Källa

Av Sofie - 12 maj 2010 07:30

God morgon, god morgon :)


Då var det onsdag och nationellt prov i Matte A, super kul, nej men det går förhoppningsvis bra. Så lycka till alla som ska ha det idag och alla som ska ha några andra prov eller vad som helst.


Denna dagen börjar vi med nya heta bilder på Robert Pattinson, han är nämligen på omslaget för GQ South Africa. Här under kan ni se fyra bilder och de är snygga!

Kul att se lite Robert Pattinson för det var ett tag sen.

Hoppas ni alla får en bra dag så ses vi lite senare, Kramar Bellz <3



Källa

Av Sofie - 11 maj 2010 19:15

Hejsan :)


Jag har fått en fråga som jag hade tänkt att svara på,

Fråga: behöver nått nytt att läsa. Tänkte fråga om du har några bokförslag??


Svar: Jag har inte hunnit läsa så mycket den senaste tiden men jag har precis påbörjat en ny  bokserie på engelska som heter House of Night.

Det finns just nu 8 böcker i serien och de 8 böckerna är och de finns också på svenska:

Marked-Vampyrens märke
Betrayed-Sveket
Chosen-Utvald
Untamed-Svart Ängel, på svenska ej utkommen
Hunted-Jagad, på svenska ej utkommen
Tempted, svenska ej utkommen
Burned, på svenska ej utkommen
Awakened, ej utkommen på svenska

 

Böckerna finns på adlibris.se och de engelska kostar mellan 90kr-145 beroende på om de är inbundna eller pocket. De svenska kostar mellan 39kr och 99kr beroende på pocket och häftad.

 

Böckerna handlar om Zoey som är lik de flesta toåringarna, går i skolan, fikar med kompisar och har trevliga filmkvällar med tjejkompisarna. Men en dag står en kille vid hennes skåp i skolan och han är odöd eller omänsklig. Han har uppgiften att spåra tonåringar med ett speciellt DNA vilket är att bli vampyr, Zoey blir märkt med Vampyrens märke i pannan vilket är ett märke som symboliserar att hon nu tillhör natten.


Zoey har inget val och kan inte återvända till det mänskliga livet och hon måste snart söka sig till The House of Night. Där ska hon under några år genomgå förvandlingen till vampyr, om hon klarar förvandlingen vill säga. Det är inte alla som gör det, endel kroppar stöter bort förändringen och då dör man.


Jag blev tipsad av en kompis som snart har läst alla böckerna och hon kan inte sluta läsa dem. Hon sa till mig att jag måste läsa dem, och hon sa till och med att de var bättre än Twilight böckerna och då tänkte jag att det var värt ett fösök. För det finns inte mycket som slår dom ^^

Jag håller just nu på att läsa den första boken och har kommit in i den och tycker att den är bra! Såjag hoppas att det var lite tips till er som behöver lite ny läsning :D

Om någon av er läser de här böckerna, kommentera gärna vad ni tycker om dom ;) Kramar Bellz <3


Bildkälla

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skapa flashcards