Twilight  News

Direktlänk till inlägg 12 juni 2010

Läs Bree Tanner Gratis Online!

Av Sofie - 12 juni 2010 18:30

Nu ska vi grilla och göra lite god mat och jag hoppas att ni har haft en bra dag! :)

Jag har börjat läsa boken om Bree Tanner och jag tycker den är jättebra!

Tänkte tipsa er om att den finnas att läsa ute gratis på nätet till den 5 juli så har ni lust att läsa den så tycker jag att ni ska göra det.

Här kommer länken där ni kan läsa boken: http://www.breetanner.com/


Klicka på pilen jämte boken för att byta sida och vill ni göra texten större klicka på ikonen över boken som är längst till höger. Ser ut som en rektangel med pilar i hörnen :)

Har någon läst ut boken kommentera gärna vad ni tyckte om den ;D

Kramar <3

Källa

 
ANNONS
 
Marielle

Marielle

12 juni 2010 21:44

Jag har läst "The short second life of Bree Tanner" på både svenska och engelska men jag gillade den inte riktigt.

Stehenie är riktigt bra på att skriva om det goda vampyrlivet, om kärlek. När det gäller att skriva om de människojagande vampyrerna så är hon egentligen mest patetisk enligt mig. Det är Anne Rice som är mästaren i den genren och ingen kan sätta sig upp emot henne.

http://mariellelundh.blogg.se

 
Emma

Emma

12 juni 2010 23:20

Jag har snart läst den två gånger.. Jag tycker den är BRA! :)

http://emmaanystrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se