Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 juni 2010

Mina Favoriter Eclipse Soundtracket

Av Sofie - 17 juni 2010 10:15

Nu ska vi iväg en runda till stan eftersom min lillebror ska ta mopedkörkort och sen blir det kanske lite affärer :) Men innan vi åker tänkte jag svara på en kommentar.


Fråga: favorit på Eclipse Soundtracket?

Svar: Jag tycker att dom har lyckats bra med soundtracket denna gången också och jag tror att de kommer passa bra in i filmen. Men jag har några favoriter och de är, de är i slumpad ordning kan inte sätta de i ordning:

  • Metric-Eclipse (All Yours)
  • Muse-Neutron Star Collision (Love is Forever)
  • The Bravery-Ours
  • Florence+The Machine-Heavy in your arms
  • Sia-My Love
  • Fanfarlo-Atlas
  • Vampire Weekend-Jonathan Low

Okej det var många :p Men de tycker jag är väldigt bra! Sen tycker jag om Howard Shores låt Jacob's Theme.

Kramar till er alla <3


 
ANNONS
 
Love

Love

17 juni 2010 12:02

Jag älskar verkligen Heavy in your arms med Florance

http://www.edwardbella.se

 
Ingen bild

signetherocker

17 juni 2010 14:21

håller helt med dej om att dom är bäst! fanfarlo är ju så jä*kla bra :D

 
Ingen bild

Sofie

17 juni 2010 20:34

Jag har inte hört låtarna än. Kan man höra de på youtube eller? Eller du kanske kan lägga upp en länk dit man kan höra de? vore jättesnällt :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se