Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 juni 2010

Push Recension

Av Sofie - 19 juni 2010 19:30

Tänkte att jag skulle bjuda er på ett litet filmtips ;)


Orginaltitel: Push

Regissör: Paul McGuigan

Utgivningsår: 2009

Genre: Action/Drama/Sci-Fi/Thriller

Längd: 111min

Skådespelare: Camilla Belle, Dakota Fanning och Djimon Hounsou

 

Handling:

Filmen handlar om två unga amerikaner med speciella krafter (en av dem Dakota Fanning) som ska försöka rädda en tjej i Hong Kong. De måste rädda henne innan en statlig organisation som kallas Divisionen får tag i henne. De måste lära sig att samarbeta för att kunna utnyttja sina olika krafter och rädda tjejen och på vägen möter de olika hinder.


Vad tyckte jag om filmen?

Jag tycker att det var en spännande film men det fanns bitar som kunde gjorts lite bättre. I början kan det vara lite svårt att förstå allt men de faller på plats sen tyckte jag. Dakota Fanning gör verkligen ett superjobb i filmen och hon spelar super bra tycker jag.


Av mig får Push 6/10

Kramar till er <3


Källa&Källa

 
ANNONS
 
Therese

Therese

20 juni 2010 11:53

Jag tycker också att den kunde ha gjorts bättre, men jag tycker faktiskt att filmen var riktigt bra ändå! :D

http://theresejohanssooon.blogg.se

 
Ida

Ida

20 juni 2010 19:38

Har tittat på denna för något år sen,tyckte att den var rätt så bra.
Denna gjorde så att jag började gilla Dakota Fanning som skådis liite! :)

http://eldflickan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se