Twilight  News

Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

Ashley Greene Intervju

Av Sofie - 23 juni 2010 11:30

Nu ska jag ut och jobba, synd att det inte är bättre väder för jag ska vara ute och måla brädor. Men det regnar inte ialla fall. Men innan jag går ut och jobbar ska ni få en intervju med Ashley Greene (Alice) som hon gjorde med About.com.


Has your approach to playing Alice changed over the course of the three films? Do you like her better now than when you started?

 

Ashley: “She’s a great character and I’ve always loved Alice. Of course, it’s changed since we’re working with different directors each time. This character is essentially me at certain points. You know what I mean? I’m so aware of everything little thing about Alice’s life. I’ve been immersed in this Twilight world, so sometimes there are things that I don’t notice or things I don’t think about. Because you see yourself every single day and you don’t notice if your hair is different or you don’t notice if you’ve gained or lost weight; other people notice it. Having these other directors come in is kind of nice since they give me a different perspective. She has grown a little bit in different ways with each director, I think.”

 

Källa

Kramar B <3


 
ANNONS
 
sara

sara

23 juni 2010 20:51

vad jobbar du med da

http://dasa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se