Twilight  News

Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

Hej!

Av Sofie - 23 juni 2010 23:15

Hej allihop, jag heter Marielle och det var jag som blev utvald att blogga här på MyTwilight tillsammans med Bellz. Jag är 16 år och bor i en liten håla i Bohuslän som jag avskyr. Liten och hemsk och här händer aldrig något. Folk heter roliga saker som "Hans från holmarna" och "Stina i svängen". Ja ni hör ju, det är vidrigt.


Min favoritfilm all times är Titanic och mina favoritböcker är faktiskt Harry Potter. Jag växte upp med dem, läste den första när jag var sex år gammal och sen fortsatte det tills jag läste den sista för snart tre år sen. Med The Twilight Saga var det aldrig samma sak, jag läste alla fyra böckerna i ett sträck och jag behövde aldrig vänta på nästa. Jag hann aldrig känna någon förväntan liksom, och jag tror det är viktigt för mig. Men The Twilight Saga kommer alltid ha en väldigt stor plats i mitt hjärta ändå.


Jag läste "Om jag kunde drömma" för första gången den 14 mars 2009. Anledningen till att jag vet datumet är att samma dag brann familjens hus ner och våra tre katter dog. Jag sov hos en kompis dagen efter och hon gav mig den boken så jag skulle kunna tänka på annat. Och det fungerade. Bellas berättelse gav mig hopp och en tro på framtiden.


För det är jag Stephenie Meyer evigt tacksam.


Ja, det var lite om mig. Är det något ni undrar så är det bara att skriva en kommentar eller så=) Btw, vi kan väl göra så att jag bloggar här i ett par dagar sen har vi ett litet utvärderingsinlägg där ni får skriva vad ni tyckte om mig? Det kanske visar sig att jag inte passar alls som bloggare är på MyTwilight liksom.


//Marielle

 
ANNONS
 
Signe

Signe

24 juni 2010 00:31

Så kul att man fick höra lite mer om dig än bara vad du heter.(a) Du verkar vara en bra person du! Beklagar om huset.:(
Ha det bra.

http://signebergstrom.blogg.se

 
AnnG

AnnG

24 juni 2010 03:32

Bra smak har du iallafall, vi har samma favoritfilm, du och jag :)

http://kastasand.blogg.se

 
salle

salle

24 juni 2010 08:59

tack så mycket bellz :) hoppas du följer den framöver! ha det bra

http://salaremilio.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

24 juni 2010 12:07

Välkommen hit :D

http://www.zackariaz.se

 
Vickan

Vickan

24 juni 2010 14:11

Yeay! Harry Potter :D Du snackar i grejer här. Sorgligt angående huset såklart. Kommer ihåg att jag lånade första boken på bibblan sommaren innan gymnasiet började (2007) och läste andra boken ombord på ett fartyg i november 2007. Sedan blev det inte Eclipse förrän samman dag som Breaking Dawn släpptes i butiken (jag köpte boken tillsammans med Eclipse och läste ut böckerna på loppet av några få dygn. Det var sommaren 2008 om jag inte minns fel?). :D

http://vikachus.blogspot.com

 
Ingen bild

Johanna

24 juni 2010 15:56

Hej Marielle!
Jag tycker att du verkar precis så lagom seriös som den här bloggen alltid har varit. Du verkar ha haft det mycket tufft för det låter förfärligt. Men Twilight serien kan ju absolut vara det perfekta receptet på andra tankar :)

Du skriver och berskriver väldigt bra och jag tror att du kommer passa perfekt för den här bloggen, ser fram imot att läsa dina inlägg.

Om du behöver/vill svara på någon av mina kommentarer så är min mail adress soderstroms.johanna@live.se

Kram på dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se