Twilight  News

Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Förlåt

Av Sofie - 28 juni 2010 23:56

Ni måste tycka att jag är världens sämsta bloggare. Men det har varit så svårt, först var det midsommar och idag har jag varit på Liseberg hela dagen, och imorgon ska jag tillbaka till Göteborg tidigt med mina vänner och tillbringa dagen där och sen gå på Twilight Movie Night.


Har väldigt dåligt samvete ska ni veta. Jag känner mig så dum, har bloggat i typ två minuter här och klagar redan. Men ni ska veta att jag älskar det. Har haft det svårt ett tag och bloggandet här har fått mig att må lite bättre faktiskt. Alla fantastiska kommentarer om min fanfic gör mig så glad. Var faktiskt en tjej som skrev att hon började gråta lite när hon läste den och det fick mig att börja störtböla.


Tack Sara, du gjorde verkligen min dag där. 


Iallafall, kommer ha fullt upp de närmsta dagarna, imorgon är det ju Twilight Movie Night och eftersom jag inte är hemma förren 7 på morgonen på onsdagen så lär jag sova bort det mesta av den dagen. Sen på torsdagen ska jag till optikern på linskoll + synundersökning och sen ska jag hjälpa min bror att flytta. Ursäkter, ursäkter, jag vet att det är patetiskt som attans, men jag vill bara förklara. 


Till mitt försvar skrev jag faktiskt ett inlägg om en intervju som gjorts med Taylor Lautner, men preciiiis när jag publicerat det såg jag att Bellz redan skrivit om den. Mycket surt måste jag säga. Men får definitivt skylla mig själv. Jag tycker att det är så svårt att hitta något att skriva om, Bellz är så snabb på alla nyheter. Men det blir ordentliga tag nu, ska finkamma alla sidor på nätet. Jag vill ju inte sabba det bästa som hänt mig på länge.


Den som läst igenom det här inlägget förtjänar en jävligt stor pokal av guld, det är ju nästan lika långt som The Twilight Saga för guds skull. Ska skärpa mig jag lovar, jag ska inte skriva mer sådana här inlägg. (Bellz, om du tycker det här är irrelevant, ta bort det.)


Får skylla på att det är sent och att jag sitter här och förgås av skuldkänslor. Tårarna bara rinner ner för kinderna på mig. Känslan av svek är stark.


Många kramar till er underbara läsare!

//Marielle=)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Milla

29 juni 2010 00:22

vi förstår dig marielle! tro det eller ej ;) jag älsar det du skriver och det bellz skriver och ni matchar perfekt. man ska ju skriva nä man har tid och det tror jag bellz också tycker att man ska :D
ta det lungt och blogga när du kan vi tycker om dej ändå :D
Kramar milla

 
Bellz

Bellz

29 juni 2010 00:50

Tänker absolut inte ta bort detta inlägget! mycket fint skrivet och det kom en liten tår när jag läste ditt inlägg (:
Ta det i din takt, gillar dina inlägg Kramar Bellz :D

http://mytwilight.bloggagratis.se

 
elle

elle

29 juni 2010 23:05

Du ska inte ha skuldkkännslor! Du är en jättebra bloggare men man måste leva i nuet ibland-tyvärr^^
ha så jättekul de närmaste dagarne och njut av sommaren så länge den varar:D

Kramar Elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara

2 juli 2010 19:44

Nu när jag läste det här börjar jag störtböla mitt inne på ett internet café i Mallorca. Haha, folk här måste tycka att jag är sjuk i huvet;D
Du är en fantastisk bloggare:D

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se