Twilight  News

Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Elizabeth Reaser pratar Eclipse

Av Sofie - 29 juni 2010 11:30

New York Daily News har intervjuat Elizabeth Reaser som spelar Esme Cullen i Twilight Sagan. Jag har också översatt den ;)


On being a vamp: “With Esme, most of the time we see these great, loving, motherly, warm qualities in her. But that’s just because her life’s going really well for the most part. In this movie, her family is in danger, so suddenly she has to kick into vampire mode. She’s fast and murderous and powerful and can kill people if she has to. Now that Bella’s in danger, which endangers our whole family, she has to kick some ass.”


On playing a mom: “It’s funny to me that I do play a lot of mothers. And it’s interesting that people see me as that. I’m curious if I have some sort of warmth or something that I’m communicating. I’m not a mother, and I don’t think in that way, so it’s been a challenge.”


Här kommer översättningen ;)


Om att vara en vampyr: Med Esme, till största delen ser vi de bra sakerna, kärleksfull, moderlig och de varma kvaliteérna i henne. Men det är för att hennes liv går riktigt bra för de största delarna. O denna filmen är hennes familj i fara, så plötsligt ställer hon in sig på vampyr inställningen. Hon är snabb, mordisk och kraftfull och kan döda människor om hon måste. Nu är Bella i fara, vilket betyder att hela hennes familj också är i fara, hon måste "kick som ass".


Om att spela en mamma: Det är kul för min del att jag spela många roller som mamma. Och det är intressant att folk ser mig som en. Jag nyfiken om jag har någon sorts värme eller någonting som jag utstrålar. Jag är ingen mamma, och jag tänker inte i de banorna så det har varit en utmaning.

Källa

Nu ska jag ut och jobba och lyssna på härlig musik :D Kramar B <3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se