Twilight  News

Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows Trailer

Av Sofie - 29 juni 2010 18:30

Jag vet inte om ni vet att jag inte bara är ett Twilight fan utan också ett Harry Potter fan. Har länge läst alla böckerna och sett alla filmerna och jag ser fram emot att få se den sista boken på vita duken. För ett X antal timmar sedan kom den nya officiella trailern för Harry Potter and the Deathly Hallows del 1 ut och jag måste ju bara lägga upp den ^^

Vi har ju Jamie Campbell Bower som spelar Caius med i filmen och han ska spela Gellert Grindelwald. Vad tycker ni om trailern för filmen och ser ni fram emot den?

Kram B <3


 
ANNONS
 
sara

sara

29 juni 2010 19:58

man kmr ju fälla några tårar när nästa kommer ut. Har växt upp med den filmen. En underbar film och man såg väl första bilden när man var 7 eller vad var man men jag har följt filmerna sen dess. Jag har bara läst en av böckerna och fastnade inte vid den men filmerna är väldigt bra

http://dasa.blogg.se

 
Love

Love

29 juni 2010 21:30

Ojojoj!!
Har följ HP sedan första filmen kom! Längtar verkligen till den här!!
Men vad har Jamie för roll (trollkarl typ)?

http://www.edwardbella.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se