Twilight  News

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Breaking Dawn Fangjord trailer

Av Sofie - 30 juni 2010 09:00

God morgon på er :D


Yahoo idag är det äntligen dags för mig att se Eclipse och denna dagen har jag väntat länge på. Många av er såg den inatt och jag hoppas att ni inte blev besvikna på den :)


Har en liten hälsning från Christina som bloggade här för ett tag sen och hon hälsar till alla er underbara läsare :) Hon tipsade också om en helt fantastisk Breaking Dawn fan made trailer. Har ni inte läst boken blir det spoilers, så lie varning! Men jag älskar den :)

Kramar Bellz <3


 
ANNONS
 
Semlan

Semlan

30 juni 2010 09:30

Riktigt bra gjort :) Längtar tills jag får se filmen... Ska vänta lite med att se den faktist. På New Moon hörde man knappt vad man tänkte pga alla skrikande fjårtisar. Så jag får bita mig i läppen å vänta :)

http://semlansol.blogspot.com

 
elle

elle

30 juni 2010 10:19

älskar den här trailen! jaa det var ett tag sen jag hörde nått från C hoppas hon mår bättre:)

aaa det är bara 8 timmar kvar, om jag har räknat rätt:) det är helt galet faktiskt!

hihih va bra annars skulle det nog vara ganska synd om dig^^ ibland så bombaderas du verkligen av mina kommentarer:P

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

2 juli 2010 01:48

Riktigt bra! De flesta BD-fangjorde trailers jag ser brukar det vara massor ur Twilight, och sedan massor där man ser att det är falskt. Men den här var lagom mycket ur Twilight och den ser ärligt talat inte särskilt falsk ut.

Kram

http://annacullens.blogg.se

 
Ingen bild

Ida

5 juli 2010 17:13

När ska de börja filma Breaking Dawn? Jag längtar jättemkt efter den! :)


Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se