Twilight  News

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Hemma igen :)

Av Sofie - 30 juni 2010 23:07

Go kväll på er alla :)


Hemma igen efter en helt fantastisk kväll.

Dagen började med att jobba och sen fixa till sig lite, sen kom en av mina kompisar hem till mig och sen körde vi vidare och hämtade upp en på vägen :) Mötte upp en annan kompis vid tågstationen och sen var vi samlade och det bar av till stan. Vädret var helt okej och vi började med en god kvällsmat och sen hämtade vi ut våra biljetter. Yes äntligen hade vi dom efter lite krångel :s

Strosade runt lite och de andra köpte jordgubbar och sen va det äntligen dags att inta den fullsatta biosalongen.


Och jag måste säga filmen var fantastisk! Så se den för den var riktigt bra :D

Kommer en recension av filmen imon för nu ska jag snart krypa ner och ta igen lite sömn.

Många kramar till er och jag hoppas att alla som har sett den har tyckt om den och haft det kanon! Kramar B <3


 
ANNONS
 
elle

elle

1 juli 2010 00:08

vad bra att du hade kul:) den var jättebra den filmen och jag ser fram emot en resension:)

sov gott

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se