Twilight  News

Alla inlägg under juni 2010

Av Sofie - 29 juni 2010 11:30

New York Daily News har intervjuat Elizabeth Reaser som spelar Esme Cullen i Twilight Sagan. Jag har också översatt den ;)


On being a vamp: “With Esme, most of the time we see these great, loving, motherly, warm qualities in her. But that’s just because her life’s going really well for the most part. In this movie, her family is in danger, so suddenly she has to kick into vampire mode. She’s fast and murderous and powerful and can kill people if she has to. Now that Bella’s in danger, which endangers our whole family, she has to kick some ass.”


On playing a mom: “It’s funny to me that I do play a lot of mothers. And it’s interesting that people see me as that. I’m curious if I have some sort of warmth or something that I’m communicating. I’m not a mother, and I don’t think in that way, so it’s been a challenge.”


Här kommer översättningen ;)


Om att vara en vampyr: Med Esme, till största delen ser vi de bra sakerna, kärleksfull, moderlig och de varma kvaliteérna i henne. Men det är för att hennes liv går riktigt bra för de största delarna. O denna filmen är hennes familj i fara, så plötsligt ställer hon in sig på vampyr inställningen. Hon är snabb, mordisk och kraftfull och kan döda människor om hon måste. Nu är Bella i fara, vilket betyder att hela hennes familj också är i fara, hon måste "kick som ass".


Om att spela en mamma: Det är kul för min del att jag spela många roller som mamma. Och det är intressant att folk ser mig som en. Jag nyfiken om jag har någon sorts värme eller någonting som jag utstrålar. Jag är ingen mamma, och jag tänker inte i de banorna så det har varit en utmaning.

Källa

Nu ska jag ut och jobba och lyssna på härlig musik :D Kramar B <3


ANNONS
Av Sofie - 29 juni 2010 10:45

Igår var Taylor Lautner (Jacob) med på “Regis och Kelly” och de två är roliga programledare :D Om ni kollar på videon så efter 5 min ungefär pratar Taylor om Stockholm och det tycker jag var jätteroligt ^^


Kram på er <3ANNONS
Av Sofie - 29 juni 2010 10:00

The Twilight Saga: Eclipsehar redan nu fått mycket bra kritik och med denna fina kritiken från Hollywood Reporter hoppas jag att ingen av oss blir besvikna på filmen :)  Detta är vad de hade att säga om Eclipse:


Bottom Line: The teen vampire series finally hits its stride with an entertaining mix of romance and action fantasy.
It took three films, but “The Twilight Saga” finally nails just the right tone in “Eclipse,” a film that neatly balances the teenage operatic passions from Stephenie Meyer’s novels with the movies’ supernatural trappings.
Where the first film leaned heavily on camp and the second faltered through caution and slickness, “Eclipse” moves confidently into the heart of the matter — a love triangle that causes a young woman to realize choices lead to consequences that cannot be reversed.
Ja detta låter väll lovande :D Är så glad och imon får jag äntligen se den och några av er får se den redan ikväll och gissa om jag är avundsjuk!
Kramar B <3
Av Sofie - 29 juni 2010 09:30

Regissören David Slade,Ashley Greene (Alice Cullen) och Xavier Samuel (Riley) posade för fotograferna i Madrid, Spanien den 28juni. De var där för att promota Eclipse. Jag tycker att de var super snygga och Xavier var riktigt snygg :D 

Hehe däremot trodde jag inte att David var så kort :P

Kramar Bellz <3


AGDSXS

Källa

Av Sofie - 29 juni 2010 09:00

God morgon :D


Ännu en bra dag med fint väder och det är ju tisdag idag och många av er Twilight fans ska på Twilight Movie night ikväll! :D och imon är det min tur att få se Eclipse!


Igår var Kristen Stewart med på The Letterman Show och kolla vad hon har gjort :D Hon har skaffat sig en ny frisyr och det är för hennes nya roll i filmen "On the Road". För rollen skulle hon ha jordgubbs blont hår ^^

Vad tycker ni om hennes nya frisyr hiss eller diss?

Kramar Bellz <3Källa


Av Sofie - 28 juni 2010 23:56

Ni måste tycka att jag är världens sämsta bloggare. Men det har varit så svårt, först var det midsommar och idag har jag varit på Liseberg hela dagen, och imorgon ska jag tillbaka till Göteborg tidigt med mina vänner och tillbringa dagen där och sen gå på Twilight Movie Night.


Har väldigt dåligt samvete ska ni veta. Jag känner mig så dum, har bloggat i typ två minuter här och klagar redan. Men ni ska veta att jag älskar det. Har haft det svårt ett tag och bloggandet här har fått mig att må lite bättre faktiskt. Alla fantastiska kommentarer om min fanfic gör mig så glad. Var faktiskt en tjej som skrev att hon började gråta lite när hon läste den och det fick mig att börja störtböla.


Tack Sara, du gjorde verkligen min dag där. 


Iallafall, kommer ha fullt upp de närmsta dagarna, imorgon är det ju Twilight Movie Night och eftersom jag inte är hemma förren 7 på morgonen på onsdagen så lär jag sova bort det mesta av den dagen. Sen på torsdagen ska jag till optikern på linskoll + synundersökning och sen ska jag hjälpa min bror att flytta. Ursäkter, ursäkter, jag vet att det är patetiskt som attans, men jag vill bara förklara. 


Till mitt försvar skrev jag faktiskt ett inlägg om en intervju som gjorts med Taylor Lautner, men preciiiis när jag publicerat det såg jag att Bellz redan skrivit om den. Mycket surt måste jag säga. Men får definitivt skylla mig själv. Jag tycker att det är så svårt att hitta något att skriva om, Bellz är så snabb på alla nyheter. Men det blir ordentliga tag nu, ska finkamma alla sidor på nätet. Jag vill ju inte sabba det bästa som hänt mig på länge.


Den som läst igenom det här inlägget förtjänar en jävligt stor pokal av guld, det är ju nästan lika långt som The Twilight Saga för guds skull. Ska skärpa mig jag lovar, jag ska inte skriva mer sådana här inlägg. (Bellz, om du tycker det här är irrelevant, ta bort det.)


Får skylla på att det är sent och att jag sitter här och förgås av skuldkänslor. Tårarna bara rinner ner för kinderna på mig. Känslan av svek är stark.


Många kramar till er underbara läsare!

//Marielle=)

Av Sofie - 28 juni 2010 20:30

Det har kommit ut ett nytt photo shoot med Ashley Greene men det finns inget namn på det. Det finns väldigt många bilder så vill ni se alla klicka här!

Hehe man börjar undra om hon kan bli dålig på bild, detta var iaf fantastiska bilder. Kramar B :)<3


Ashley GreeneAshley GreeneAshley GreeneAshley GreeneAshley GreeneAshley GreeneAshley GreeneAshley GreeneAshley Greeneaaaaa

Källa

Av Sofie - 28 juni 2010 19:45

Taylor Lautner var med på The Today Show för att promota The Twilight Saga Eclipse den 28e juni. Programledaren var Matt Lauer  och de pratar om Eclipse och Taylor säger att det är hans favorit film och bok. Han pratar också om fansen och jag tycker att det var en härlig intervju :D

På slutet pratar han om att det är viktigt att han får vara vanlig tonåring och inte bara skådespelare, även han har saker han måste hjälpa till med hemma.

Kramar B <3


Källa

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se