Twilight  News

Alla inlägg under juni 2010

Av Sofie - 25 juni 2010 12:00

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA :D


Nu bär det av till mormor vid havet och jag hoppas att ni alla får en riktigt bra midsommar! För en gångs skull ser det ut att bli helt okej väder och det måste gillas. Vem vet kanske blir det ett dopp i havet också, okej knappast troligt men ändå :) Så är nu en massa sill, nypotatis och jordgubbar :D


Vi ses imon eftersom det blir övernattning där, ha det riktigt bra.

Midsommar kramar Bellz <3

Källa

ANNONS
Av Sofie - 25 juni 2010 11:15

Stepehenie Meyer var också på plats på premiären och Mtv lyckades få en intervju med henne. Hon säger själv att hon tycker att detta är en mycket bra film och reportern tycker att det är den bästa i serien hittills så det låter lovande! :D

Jag längtar mycket nu och det är ju inte många dagar kvar nu!

Kramar B <3


Källa

ANNONS
Av Sofie - 25 juni 2010 10:45

Hittade en video med Robert Pattinson ifrån den röda mattan och dte var Access Hollywood som gjorde den :) Haha han är riktigt härlig och man kan inte låta bli att skratta lite för han är ganska rolig.

Kraaam B :)


Källa

Av Sofie - 25 juni 2010 10:00

Eclipse casten har gjort ett photo shoot för Entertainment Weekly Magazine. Det är bilder på Jackson Rathbone, Xavier Samuel, Ashley Greene, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Kellan Lutz, Nikki Reed, Bryce Dallas Howard  och Dakota Fanning.

 
z

Källa

Av Sofie - 25 juni 2010 09:30

God morgon på er :D


Idag var det midsommarafton och det bär av till mormor om en stund. Skönt att komma ut till havet och träffa släktingar som man inte träffat på länge!


Inatt hälls världspremiären av Eclipse o Los Angeles och det finns en massa bilder från röda mattan! Här kommer en liten bildbomb ^^


Stephenie Meyer var på plats :)


Vår trio Robert Pattinson (Edward), Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob) var också på plats bland fansen (:


Alex Meraz var på plats och han spelar Paul.


Nikki Reed (Rosalie) och Elizabeth Reaser (Esme) var superfina!


Kellan Lutz som epslar Emmett och Ashley Greene som spelar Alice och ser ni fansen i bakgrunden?


Dakota Fanning som spelar Bad Vamp Jane var också på premiären :)imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Här ser vi the humans Christian Serratos som spelar Angela Weber, Michael Welch spelar Mike, Justin Chon som spelar Eric hade färgat håret och Anna Kendrick som spelar Jessica Stanley.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Här kommer lite Wolfpackvi börjar med Tinsel Korey (Emily) , Julia Jones (Leah Clearwater), Tyson Houseman (Quil), Gil Birmingham (Jacobs pappa Billy)


imagebam.com

BooBoo Stewart som spelar Seth Clearwater tillsammans med sin syster :)


x2058cb5dp3

Här kommer lite Bad vamps och längst till vänster har vi Xavier Samuel (Riley), Bryce Dallas Howard (Victoria II), Charlie Bewley (Demitri) och Kristin Prout (Lucy).


j1c2dc8

Här kommer mer bad vamps Jodelle Ferland (Bree Tanner), Daniel Cudmore (Felix) och Cameron Bright (Alec).


Det var många bilder :D

Kramar B <3

Källa, Källa

Av Sofie - 24 juni 2010 23:56

Hej allihop, Marielle här. Det är så att min favoritkaraktär i The Twilight Saga faktiskt är Rosalie, jag har alltid tyckt att hon har så mycket mer att säga än vad Stephenie Meyer låter henne säga så jag har tagit saken i egna händer och skrivit en fortsättning på "Så länge vi båda andas" ur Rosalies perspektiv. Jag har skrivit några kapitel och tänkte lägga upp första här så får ni säga vad ni tycker och om ni vill läsa fortsättningen, deal? Jag vill även gärna ha synpunkter på vad som klan bli bättre osv, jag har inget emot kritik så länge den är konstruktiv.


Iaf, här kommer ficen "Roses" skriven av mig.


Kapitel 1


Om jag hade kunnat sova hade det här definitivt varit en dröm. Jag satt och tittade på en film med Alice när det hände. I mitt huvud såg jag Nessie ta ett par av Esmes högklackade skor och gå runt i dem. Jag förstod inte var den tanken kom ifrån men letade genast upp Nessie men hon lekte med Carlisles stetoskop som han uppenbarligen glömt här hemma. Jag gick tillbaka till Alice och filmen, och efter ungefär en timme, precis när filmen var slut ropade Jasper. ”Haha! Rose, Alice, kom och kolla vad Nessie gör.” Jag och Alice gick dit och vad gjorde Nessie? Jo, hon gick runt i Esmes skor. När vi stod och tittade på Nessie kände jag mig märkligt medveten om känslorna i rummet. Jag visste att Jasper var törstig och att Alice var lycklig. Jag kände mig förvirrad. Vad var det som hade hänt? Varför kunde jag helt plötsligt behärska de andras gåvor?


Jag bestämde mig för att leta upp Edward. Om jag kunde höra tankar om jag var i närheten av honom, var något fel. I så fall hade nog även jag en gåva. Gåvan att

absorbera andras förmågor.


Innan jag gick ner till Edwards och Bellas stuga var jag tvungen att samla tankarna. Om jag hörde hans tankar vilket jag trodde att jag skulle göra var jag helt enkelt tvungen att hålla mina egna tankar i schack. Bella var och hälsade på Jacob som tur var, då behövde jag inte bekymra mig för hennes sköld i alla fall. Jag ner till stugan och gick rätt in. ”Edward, kan jag få tillbaka skivan du lånade av mig igår?” frågade jag obekymrat. ”Emmett vill ha den tydligen.” Jag hörde hans tankar men jag tänkte inte på dem och det verkade fungera, för Edward märkte ingenting. Han kom fram till mig med skivan i handen. ”Varsågod.” sa han vänligt. ”Tack.” sa jag och gick ut därifrån.

Det jag egentligen redan vetat hade nu bekräftats. Jag hade en gåva.  Men att få svaret på den frågan ställde bara ännu fler frågor. Varför hade jag fått en gåva efter så lång tid? Jag hade varit vampyr i nästan 100 år nu. Såvitt jag visste hade en sådan här sak aldrig ägt rum. Hade man en gåva uppenbarade den sig i samma ögonblick man blev vampyr. Men jag skulle bli tvungen att prata med Carlisle om saken. Jag suckade. Jag orkade inte med det just nu. Jag bestämde mig för att ta med Nessie till dammen. Det borde få mig att slappna av lite. Jag gick upp till huset där Nessie fortfarande gick runt i Esmes skor.


”Nessie, vill du följa med moster ner till dammen?” frågade jag med ett leende. ”Jaaa!” utbrast hon glatt. Efter lite övertalning tog hon på sig vanliga skor och vi gick ner till dammen.  Vi pratade och skrattade och tiden flög. Tillslut kunde jag inte skjuta upp samtalet med Carlisle längre. Jag ropade på Jasper. ”Jasper, kan du ta Nessie ett tag? Hon försöker bada med kläderna på och behöver vaktas.” sa jag. ”Och Bella verkar vara utom hörhåll som vanligt.” Jasper dök omedelbart upp och sa. ”Självklart Rose, vart ska du?” Jasper var som alltid nyfiken. ”Jag måste prata med Carlisle.” sa jag undvikande. ”Okej, hälsa honom att han kan ringa mig om han behöver nya papper. Jag har ett möte med Jenks om en halvtimme.” sa Jasper.


”Självklart säger jag till honom om det. Vi ses senare Nessie” ropade jag åt min älskade brorsdotter som samtidigt var min systerdotter. Den märkliga halvvampyren.  Jag gick till garaget och satte mig i min röda BMW och startade den. Jag backade ur garaget och körde mot sjukhuset där Carlisle arbetar. Jag funderade på hur jag skulle säga det till honom. Sanningen naturligtvis men hur jag skulle säga den visste jag inte. Det var en högst oväntad och omvälvande nyhet. Jag bestämde mig för att vara rakt på sak. Jag svängde in på sjukhusets parkering och parkerade. Jag gick ur bilen och låste den.


Jag fortsatte in på sjukhuset och gick fram till receptionisten. ”Hej, jag heter Rosalie Hale och jag är Carlisle Cullens dotter. Skulle du kunna ordna att han kom hit? Det är viktigt.” sa jag med ett hypnotiserande tonfall. Hon var helt paralyserad av min skönhet. Det blev alla. ”Skulle jag kunna få prata med Dr. Cullen? frågade jag igen med ett roat tonfall den här gången.” Åh, javisst, jag ska genast ringa efter honom.” sa hon förvirrat. Jag log för mig själv. Det är egentligen ganska intressant att jag kan framkalla en sådan reaktion på folk. Receptionisten ringde efter Carlisle och han dök upp efter en liten stund. ”Hej Rose, vad är det?” sa han lågt. Han visste att jag inte skulle söka upp honom på det här sättet utan anledning.


”Jag behöver prata med dig. I enrum.” sa jag med en menande blick mot receptionisten. Han tog med mig till sitt kontor och han satte sig i sin stol bakom skrivbordet. Själv satte jag mig i besöksstolen. ”Carlisle, någonting har hänt med mig. Jag har fått en gåva.” sa jag sakligt. ”När jag är runt Edward hör jag tankar. När jag är runt Alice ser jag framtiden. När jag är runt Jasper kan jag känna och förmodligen kontrollera allas känslor. Ingen vet än. Jag vet inte om jag behärskar Bellas eller Nessies gåva. Jag kan inte testa utan att någon får reda på det hela. Jag tyckte du skulle vara den första som fick veta.”

”Men Rose… Det är omöjligt. Enligt Eleazar har du ingen gåva.” sa han förvirrat. ”Det kvittar vad Eleazar har sagt.” sa jag torrt. ”Jag har fått en gåva och jag har ingen aning om varför.” sa jag . ”Rose, är du helt säker på det här?” sa Carlisle allvarligt.


Jag nickade och lade märke till att jag skakade. Carlisle såg det också och gick runt sitt skrivbord till mig och gav mig en kram. ”Det här kommer ordna sig Rose. Jag lovar” sa han milt. Jag nickade igen och kände mig lugnad. ”Vi åker hem. Vi måste prata med familjen om det här.” Jag nickade. ”Jasper sa att du skulle ringa om du behövde nya papper. Han har ett möte med Jenks just nu.” sa jag. ”Nej, mina papper är i sin ordning. Men det är bra att Jasper skrämmer Jenks lite.” Carlisle blinkade åt mig och jag skrattade. ”Jag kommer snart tillbaka, jag måste bara be doktor Snow ta över operationerna jag har i eftermiddag.” sa Carlisle och gick ut från sitt kontor.


Jag satt kvar i stolen ett par minuter men blev snabbt uttråkad. Jag gick fram till bokhyllan bakom Carlisles kontor och valde en bok på måfå. Det visade sig vara en med titeln ”Hjärtkirurgi” av Sergej Katavasov. Läkaryrket var ett yrke som verkligen intresserade mig men min självkontroll var alldeles för dålig för det. Kanske om några hundra år, men inte nu. Jag hade aldrig läst boken och förlorade mig snabbt i den. Även om jag inte kunde arbeta som kirurg så var det alltid bra att kunna teorin. Efter en kvart eller så kom Carlisle tillbaka. ”Vilken bok läser du?” frågade han intresserat. Jag höll upp framsidan och log. ”Åh, den där är ganska gammal och jag arbetade med författaren när vi bodde i Ryssland.” sa Carlisle. ”Jaha, är det samma person?” frågade jag intresserat. Jag mindes givetvis Sergej kristallklart, vi hade tillbringat vintrarna i Moskva under ett par år för länge sen. Jag hade stött på honom en gång när jag sökt Carlisle på sjukhuset. ”Han var en duktig författare.” sa jag uppskattande. ”Det var han verkligen.” instämde Carlisle. ”Nej Rose, nu får vi åka hem, Jasper lär vara tillbaka hemma om vi kör sakta.” fortsatte han. Jag nickade och reste mig upp.


Vi tog min bil. Carlisle körde. ”När vi kommer hem väntar du i bilen medan jag samlar alla. Alla förtjänar att få veta samtidigt.” sa Carlisle. Han körde sakta för att ge Jasper en chans att komma hem före oss.  När vi kom hem så stod Jaspers bil på uppfarten.


”Vänta i bilen tills jag ropar.” sa han och gick in i huset. Jag trummade otåligt med fingrarna mot ratten och tillslut ropade han. Jag gick ur bilen och gick långsamt mot huset. Jag gick in genom ytterdörren och in i vardagsrummet där alla var samlade. Carlisle nickade åt mig att börja prata.

”Det här kommer låta väldigt dumt hur jag än säger det så jag tänker bara säga det rätt ut. Förut när jag och Alice kollade på film fick jag en framtidsvision.” Alla tappade hakan. ”Jag behärskar allas gåvor.” sa jag darrande och satte mig bredvid Emmett i soffan. Han lade armen om mig. ”Det kommer ordna sig Rose” viskade han.


Carlisle tog till orda. ”Om Volturi får reda på det här tar de Rose. En sådan mäktig gåva kan de inte bortse från.” ”Men vad ska vi göra om Volturi får reda på det här?” frågade Esme förtvivlat. ”Ingen vet.” sa Edward lågt. ”Bella och Rose får gömma sig tillsammans, Bella är den enda som Demetri inte kan hitta och Rose måste naturligtvis vara med henne. Men vi andra… ” ”NEJ!” utbrast Bella. ”Jag lämnar inte familjen Aldrig, aldrig, aldrig!!” Bella blev helt hysterisk, hon började skrika och slita sönder soffan hon, Edward och Renesmee satt i. ”BELLA!” skrek Alice argt. Hon tystnade och tittade på Alice med en skrämd blick. ”Låt oss fortsätta med samtalet. Inget är bestämt än vet du.” sa Alice milt. ”Bella.” började Edward. ”Du måste gå. Om inte hittar de Rose och tar henne.” ”Bättre att de hittar mig och tar mig än att resten av er blir dödade för att ha gömt undan mig.” sa jag upprört. ”Om du ansluter dig ansluter jag mig också.” sa Emmett. ”Jag kan inte leva utan dig Rose.” ”Nej, säg inte så.” sa Alice upprört. ”Om en i familjen går, går alla. Och vi kan inte låta Volturi få någon av våra gåvor.” sa Alice allvarligt. ”Visst kan vi försöka dölja det här för Volturi så länge vi kan men det räcker med en enda beröring från Aro så är vi körda.” fortsatte hon.


”Då finns det bara ett alternativ.” viskade Esme. ”Krig.”

Så, vad tycker ni? Kommentera så är ni skitgulliga, respons är jätteviktigt när

man skriver :D


Av Sofie - 24 juni 2010 21:00

Nu har vi ätit och det tog väll liite längre tid att laga maten än vad jag trodde :p Men nu är jag mätt och go och min mamma, lillasyster och jag ska gå och plocka blommor på ängen :)


Det har kommit ut två nya Eclipse bilder och den första är på Maria som spelas av  Catalina Sandino Moreno. Den andra bilden är på  Royce King som spelas av Jack Huston!   Vilka röda ögon :O Spännande!

Kram på er, Bellz <3


Källa

Av Sofie - 24 juni 2010 20:33

Hejsan!


Nu på tisdag så är det ju Twilight Movie Night och jag köpte snabbt några biljetter till mig och så.


Desvärre blev det en biljett över och nu undrar jag om någon av er läsare som bor i eller i närheten av Göteborg vill köpa den av mig?


Det är på Biopalatset i Göteborg kl 18.00 den 29 juni och det tar slut någon gång efter kl 02.00 skulle jag tro. Biljetten kostar 275:- och jag skulle bli väldigt glad om någon vill ha den. Känns ju jättetrist att slösa bort 275:- och samtidigt ta den upplevelsen ifrån någon som väldigt gärna vill gå.


Just det ja, i biljettpriset ingår tydligen dricka och snax enligt SF =)


Så, vill någon köpa biljetten, skriv en kommentar så hör jag av mig till er.


//Marielle

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se