Twilight  News

Alla inlägg under juni 2010

Av Sofie - 24 juni 2010 20:15

http://twilove.se/ har nu en alldeles ny tävling som jag tycker att ni ska vara med och tävla i för man kan vinna Bree Tanners andra liv som ljudbok! :D

Det är Earbook som har hjäpt dem med tävlingen, klicka här för att komma till deras hemsida; http://earbooks.se/


Reglerna är enkla så klicka här för att tävla http://twilove.se/  ;)
Kramar Bellz <3


ANNONS
Av Sofie - 24 juni 2010 19:45

Hej!


I måndags var jag på Twilight Fan Event på Hovet i Stockholm och jag tänkte berätta lite om hur det var och sådär.


Jag gick dit med en vän, och vi hade vanliga biljetter på rad 8. Jag tyckte platserna var helt okej och man såg ganska bra :D


Vi var där vid 17.30 och sen var väntan lång. Kl 18.00 kom konferencieren Kodjo Akolor ut och presenterade lite band. Han var verkligen jätterolig! Jag minns inte riktigt i vilken ordning allt hände i, speciellt banden känns lite suddiga då jag inte är något vidare fan till soundtracken av filmerna. Men det var några band som spelade och sen fick man se först "Bellas Story", man fick följa henne genom "Twilight" och "New Moon", de mest relevanta händelserna alltså. Sen kom "Jacobs Story" och båda filmklippen var riktigt bra tycker jag.


Sen fick man se lite klipp från Eclipse. Jag har inte kollat på något som kommit ut på nätet tidigare, bara trailern så jag vet inte om det var något man sett tidigare. Det var i alla fall väldigt bra material och jag är säker på att Eclipse blir grymt bra!


Sen, till slut, kom Taylor och Kristen ut på scen. Dock drog Kodjo ut på det liiite för länge tycker jag, men det är min personliga åsikt^^


Alla skrek och det var totalt kaos. Ljudnivån var så hög att det kändes som om huvudet svävade på något sätt, det var sanslöst men underbart. Att se den på riktigt fick mig att se dem mer som människor som vi andra. Speciellt Kristen tyckte jag verkade vara besvärad och det förstår jag. Tänk att inte kunna gå ut på gatan utan att folk blir som tokiga.


De gick iaf mellan fansen fram till en scen och gav autografer och så till fansen. Folk var som galna haha. Sen när de väl var framme vid scenen så blev de intervjuade. Jag tyckte att intervjuaren var lite tråkig, hon kändes inte engagerad tyckte jag. Och frågorna som blev utvalda tyckte jag var väldigt tråkiga. Kändes som om man hört allt förut många gånger.


Sen när de gick tillbaka så skrev de ännu fler autografer och det var rätt många av de som hade läktarplatser som gick. Sen när Kristen och Taylor gick därifrån så kom Eric Saade ut och sjöng två låtar. Ena var ifrån soundtracket från ngn av Twilightfilmerna och den andra var hans nya singel tror jag. Den hette "Break off Dawn" om jag inte minns helt fel. Påminde dock väldigt mycket om "No Boundaries" med bla. Adam Lambert.


Jaa, det var väl så det var på ett ungefär. Ordningen på grejerna är säkert fel, jag har tyvärr inget vampyrminne. Stämningen var iaf fantastisk och det kan vi tacka Kodjo Akolor för, han var verkligen grymt rolig.


//Marielle


  Bildkälla

ANNONS
Av Sofie - 24 juni 2010 18:45

Hejsan Hoppsan på er :)


Nu har jag jobbat klart för idag och det har varit hett ute, som tur var kunde jag snickra i kota shorts och bikini överdel men nu hoppas jag att jag inte har brännt mig :p Nu ska jag laga mat och ikväll blir det hemmagjorda chicken nuggets.


Ikväll (24e juni) hålls The Twilight Saga Eclipse premiären på  Nokia theatre i Los Angeles, Kalifornien. Fansen som köar och har kampat utanför blev överraskade av Jackson Rathbone (Jasper Hale), Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen), Billy Burke (Charlie Swan) och Julia Jones (Leah Clearwater). De var där och hälsade på fansen och delade till och med ut mat till dom :D Så snällt av dom!

Här kommer en video från ABC och en bild på dom. Kramar Bellz <3

 

Källa


Av Sofie - 24 juni 2010 14:30

Tar en liten paus från jobbet och det är perfekt väder idag med sol och några små tussiga vita moln :) Tänkte att vi skulle fortsätta med Eclipse Book Recap och denna gången blir det kapitel 4 som heter Nature.

Kramar B <3


Av Sofie - 24 juni 2010 11:30

Kristen Stewart va med på premiären av Love Ranch vid ArcLight Hollywood den 23 juni i Hollywood, Kalifornien. Kristen posade med sin Runaways co-star Scout Taylor-Compton som är med i Love Ranch. En annan som är med i Love Ranch är Gil Birmingham som spelar Jacobs pappa Billy.

Kramar B <3


kstewartfans-mq122245

Källa

Av Sofie - 24 juni 2010 10:45

Dose.ca har en ny intervju med Eclipse Vampyren  Xavier Samuel (Riley).

Här kommer ett utdrag och jag har också översatt den ;)

 

You’re new to the hysteria surrounding the Twilight franchise. How are you handling it?

It’s a wonderful thing; all these people come out and support these stories and they’re really passionate. It’s intimidating when you’re doing the work because you really have to pay tribute to the characters that are so dear to people.


Du är ny inför hysterin kring Twilight franchisen. Hur hanterar du det?

Det är en underbar sak; alla de här människorna  är där ute och stödjer de här historierna och de är så passionerade. Det är skrämmande när man ska jobba eftersom man behöver tänka på att beskydda karakärerna eftersom de är så kära för fansen.


Xavier har rätt, vi har ju en bild av karaktärerna när vi har läst böckerna och vi vill ju att de ska vara som vi har tänkt att de ska va. Det kan inte vara lätt för dom. Kramar B <3

Källa

Av Sofie - 24 juni 2010 10:00

Ashley Greene var den 22juni med på The Today Show för att promota Eclipse :D Jag tycker att hon gjorde det jättebra och det var kul att att se tycker jag, roligt att de visar Eclipse klipp vid sidan om.

Kramar B <3


Källa

Av Sofie - 24 juni 2010 09:30

Här kommer Jimmy Kimmel tv show The Twilight Saga: Total Eclipse of the Heart specialen som sändes på ABC igår kväll i Usa.   Det var många som var med från casten och de ni kommer att se är Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Dakota Fanning, Bryce Dallas Howard, Xavier Samuel, Nikki Reed, Ashley Greene, Elizabeth Reaser, Chaske Spencer, Alex Meraz och Julia Jones. De kommer in fler och fler på scenen framför publiken och de svarar på frågor från Jimmy Kimmel och det kommer också frågor från publiken. 

Första klippet inleds med ett Eclipse klipp :)


Titta och Enjoy :) Kramar B <3

Källa

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se