Twilight  News

Direktlänk till inlägg 11 juli 2010

Hehe

Av Sofie - 11 juli 2010 18:36

Här kommer en liten förklaring angående kapitel fyra av Roses. Känner att efter tre kommentarer som sa ungefär samma sak så var en förklaring på sin plats. (Kommentarerna sa att Roses spårat ut, att jag förvrängde Stephenies syn på vampyrerna. Att jag förvrängt Bellas och Edwards kärlek.)


Jag avskyr Bella. Har alltid gjort det, och jag skulle aldrig kunna skriva en fic där allt var frid och fröjd mellan henne och Edward. Aldrig. Jag är medveten att för de som gillar Bella så känns det orealistiskt, men för mig som inte tycker om henne så känns det realistiskt.


Och jag har inte förvrängt det hela så mycket som det verkar. Trust me on that=)

 
ANNONS
 
Ingen bild

:D

11 juli 2010 21:13

Jag igllar inte heller bella, men eftersom ed och hon är så totalt kära så kan jag inte krossa ngns hjärtan även i fan fic XD

 
Ingen bild

ida

15 juli 2010 06:54

varför fan är du med och skriver på den här bloggen om du AVSKYR bella? :O haha bara frågar.. verklar helt stört ju? .. LOVE TO BELLA !!!!!!! she is the shit

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se