Twilight  News

Direktlänk till inlägg 11 juli 2010

Helt otroligt

Av Sofie - 11 juli 2010 22:00

Jag accepterar INTE kommentarer där ni skriver att jag är äcklig. Att gå till personangrepp är verkligen inte nödvändigt, det bevisar bara hur barnsliga ni är. Jag struntar i om ni älskar Bella, det gör inte jag och det är MIN fic som JAG skriver, right?=) Gillar ni Bella, läs en annan fic då!


Och ni får väldigt gärna tycka den är dålig, det är inte det. Negativ kritik är en stor del av att vara författare och man kan inte bli älskad av alla.


Men bara för att ni inte gillar det jag skriver så betyder inte det att jag måste stå ut med kommentarer om att jag är äcklig!


Edit: Jag antar att jag bad om fler anonyma idiotkommentarer genom det här inlägger, menmen, jag bjuder väl på det. Och innan fler tycker att jag är patetisk som kallar mig själv för författare så anser jag att jag är en sådan, därför att jag skriver något som jag publicerar. Det är min högst privata åsikt och jag ber hemskt mycket om ursäkt om jag förolämpade någon *ironisk*

 
ANNONS
 
Ingen bild

My

12 juli 2010 10:08

Nej, vad dumt att dom skriver så:/ Töntigt! Bara så du vet så är du en riktigt duktig bloggare!!!! Kram:D

 
Hanna

Hanna

12 juli 2010 10:11

Stå på dig och skit i de idioterna! Jag är också författare, poet och fac-fiction skrivare. Tillsammans med negativ kritik, positiv kritik och glädkjek ommer även avundsjuka, hat och irritation. Jag brukar ta åt mig allas kritik, om det är bra dåligt, skrivet bra eller dåligs osv. Men om någon kränker mig personligen. Brukar jag ofta ignorera. det är svårt och faktiskt kan jag käfta emot dem en hel del. Men jag hoppas att de inte förstör ditt författarskap. :) Kämpa på. Mellan oss författare, pennan är vårt vapen, utnyttja det och visa vad du går för, du har talang :D

http://www.zackariaz.se

 
Hanna

Hanna

12 juli 2010 10:12

Haha okej ett tillägg i min tidigare kommentar. :3 pennan är vårt vapen, men inte genom att kränka någon haha. xD Tror du förstod va djag mna mn ifall någon annan missuppfattar vad jag akrev. :)

http://www.zackariaz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se