Twilight  News

Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

10 skäl till att se Eclipse en gång till!

Av Sofie - 12 juli 2010 19:00

Många av er har redan sett Eclipse och många har nog sett den 2 eller kanske till och med 3 gånger :) Men för dom som har sett den en gång så finns det ju faktisk skäl att se den en gång till, här kommer 10 skäl att se den på bio en gång till ;D

Jag har också översatt det till er (:

 

1. The Cullen Clan.  Spending The Twilight Saga: New Moon in the shadows, The Family we have come to love and adore is back and ready to fight in Eclipse! With interesting back stories from Jasper (Jackson Rathbone) and Rosalie (Nikki Reed), fans are treated with a more in-depth look into the lives of vampires.


1. Cullen klanen. De spenderade The Twilight Saga: New Moon i skuggorna, men nu är familjen vi har kommit att älska tillbaka för att slåss i Eclipse! Med intressanta bakgundshistorier från Jasper (Jackson Rathbone) och Rosalie (Nikki Reed), har fansen fått en se en annan del av vampyr livet.


2. Vampire Newborns. With their intriguing red beady eyes, the newborn vampires offer the plot an interesting side story.


2. Nyfödda vampyrer. Med deras intensiva röda lysande ögonerbjuder de nyfödda vampyrerna en  intressant sido handling till filmen.


3. RPatty.The camera loves Robert Pattinson and when the soft light embraces his face, your alliances for werewolves will waver. Plus, The Twilight Saga: New Moon lacked major screen time from the star, but he more than makes up for it in Eclipse.


3.RPatty Kameran älskar Robert Pattinson och när det mjuka ljuset når hans ansikte, din allians för varulvar kommer att vackla. Plus, den stora saknaden av filmtid för stjärnan i The Twilight Saga: New Moon, men det ger han tillbaka i Eclipse.


4. Love Triangle. Admit it; the torrid love triangle between Edward, Bella, and Jake drives you to see the film multiple times.


4. Kärlekstriangel. Erkänn det; den brännheta triangeln mellan Edward, Bella och Jake driver dig till att se filmen många gånger om.Cullens


5. Massive Lutz.The actor got jacked to play the role of Emmet Cullen and he looks good! Taylor Lautner might spend a great deal of the film shirtless, but the strong presence of Emmet’s muscles made audience members swoon.


5. Kraftfull Lutz. Skådespelaren hade turen att få rolen som Emmett Cullen och han ser bra ut! Taylor Lautner må spendera en stor del av filmen utan tröja , men den starka närvaron av Emmetts muskler fick tittarna att svimma.


6. Kstew. Brilliant in this film, her angelic mannerisms are definitely worth emulating.


6. Kstew. Briljant i denna filmen, hennes änglalika uppförande är definitivt värt att tävla med.


7. Direction.Eclipse director David Slade raised the bar for the Twilight Saga with his brilliant filmmaking ability. The film, which is largely focuses on close-ups of the characters, gives the viewers The Feeling of being in all the action.


7. Regi. Eclipse regissören David Slade höjde Twilight Saga med hans briljanta filmskapar förmåga. Filmen , vilken är enormt fokuserad på close-ups av karaktärerna, detta ger tittarna en känsla av att vara med i all action.


8. Scenery. Filmed outside Vancouver, Canada, the sweeping vistas are breathtaking and will surely boost tourism up north.


8. Sceneri. Filmades utanför Vancouver, Kanada. Den svepande utsikten är nervpirrande och vill säkerligen öka turismen i norr.


9. Shirtless Taylor. Even if you are Team Edward, the site of Taylor Lautner’s perfect abs will have you daydreaming of werewolves!


9. Tröjlösa Taylor. Även om du är Team Edward, synen av Taylor Lautners perfekta muskler kommer att få dig att dagdrömma om varulvar!


10. Charlie St. Cloud Trailer.Before Eclipse even begins fans are treated to a bevy of new films that are on the helm of premiering, one of which stars High School Musical star Zac Efron. His new film Charlie St. Cloud (2010) which comes out in August and promises to be a must see!


10. Charlie St. Cloud Trailer. Före Eclipse får fansen se trailers för nya filmer som snart har premiär, en av dem med High School Musical stjärnan Zac Efron. Hans nya film Charlie St. Cloud (2010) vilken kommer ut i augusti lovar att bli en måste se film!


Hmm är inte riktigt säker på att den trailern visas i Sverige? Någon som vet kommentera gärna :)

Ja var detta bra skäl att se den på bio igen? Det tycker jag så jag ska antagligen se den i helgen som kommer! Har ni andra skäl till att ni ska se den igen, kommentera för det är alltid kul att veta vda ni tycker :D

Kramar B <3


Källa&Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se