Twilight  News

Direktlänk till inlägg 15 juli 2010

Låttips Ellie Goulding-Starry Eyed

Av Sofie - 15 juli 2010 13:15

Snart ska jag rensa ut min klädgarderob (vilket kan behövas) får passa på att vara inne och göra det när det är regnigt ute. Men jag tänkte att jag skulle tipsa er om en artist som är en av mina stora favoriter just nu.

Hon heter Ellie Goulding och är en brittisk sångerska och honsläppte sin första skiva den 1mars 2010 och sedan den kom ut har jag lyssnat på den in och ut!

Hennes låt Starry Eyed är med på soundtracket till filmen Kick Ass :)


Här kommer låten Starry Eyed och hittade en passande video med Kristen Stewart bilder och lite Robert är det med. Jag själv tycker också att texten passar in på Twilight och i början när hon sjunger hit,hit,hit, hit, hit me with lightning tänker jag på Bella. Hon och Edward föll för varandra lika snabbt som blixten slår.

Men det finns mer i texten som får mig att tänka på Twilight och vill ni kolla in låt texten klicka här :)

Vad tycker ni om låten? Kramar Bellz <3


 
ANNONS
 
Ingen bild

Ett stort Twilightfan :D

15 juli 2010 13:55

Åååh :D
bloggen är superfin!! :D

 
Therese

Therese

15 juli 2010 18:13

GUD! Jag älskar Kristen!!!

Både videon och låten var riktigt bra! :D
Kram!

http://theresejohanssooon.blogg.se

 
Ingen bild

milla

15 juli 2010 20:26

åå vilken fin låt och hon var riktigt bra! fina bilder på kristen med :)

 
elle

elle

17 juli 2010 22:32

förlåt att jag inte kommenterar så mycket så jag gör det nu:)

denna låt är väldigt typisk för dig:) vad är det för genere? den här låten gillade jag faktiskt ganska mycket även om det inte är min vanliga musiksmak:) jag har fått den på hjärnan och haha jag sjunger med, tro det eller ej!!:D
och just ja jag gillade bilderna supermycket me:)

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se