Twilight  News

Direktlänk till inlägg 15 juli 2010

Svar på kommentarer :)

Av Sofie - 15 juli 2010 20:00

Hoppas alla har en riktigt bra kväll :)

Har fått lite kommentarer som jag hade tänkt att svara på.


1. Fråga: Heter du Isabella?

Svar: Mitt andra namn är Isabella och när jag startade bloggen tog jag Bellz som bloggnamn eftersom det på sätt och vis hör ihop med andranamnet. Sen tyckte jag att det passade ihop med Twilight också och eftersom detta är en Twilight blogg fick det bli det ;)


2. Fråga: Vet du när Hunted (House of Night) kommer ut på svenska?

Svar: Jag har letat runt lite och det jag har hittat är att den svenska versionen Jagad kommer ut den 18 oktober 2010. Vill du veta mer klicka här för att komma till bokus :)


3. Fråga: Kan du skriva mer om Bree Tanner?

Svar: Självklart kan jag göra det! Har fått andra förfrågningar om det så jag håller på att skriva ihop lite om henne :) Det är snart klart så det kommer upp här när jag är klar med det.


Tack för alla er kommentarer, det är mycket roligt att få läsa vad ni tycker och tänker om olika saker. Det är också kul att kunna hjälpa er med svar på frågor så fortsätt kommentera ;D

Många Kramar B <3


Bildkälla

 
ANNONS
 
therese

therese

15 juli 2010 21:06

Vad roligt att äntligen få veta vad du heter, har funderat och jag hade faktiskt rätt! :D

sv: Ja gud, jag avgudar tallrikarna du gör, HERREGUD!!! så himla fina, så jag hoppas att jag får vinna en då! :D
Kram!

http://www.theresejohanssooon.blogg.se

 
Emma [Hockey-Foto-Twilight]

Emma [Hockey-Foto-Twilight]

15 juli 2010 21:47

På facebook heter du Bella-Marie? :)

http://emmaanystrom.blogg.se

 
Fanny

Fanny

15 juli 2010 22:42

Älskar detta inlägg!!! Instämmer helt! Har inte föreställt mig varken Bella eller Edward som de är i filmerna,vilket gör att jag inte gillar de scenerna där de är med i filmerna, Blev riktigt besviken faktiskt!! Men övriga övernaturliga varelser (Och särskilt striderna) Är riktigt bra!

// Fanny

http://www.galenpannorna.blogspot.com

 
Sophia

Sophia

15 juli 2010 22:51

SV: Hahah visst gör det (Klipphoppning) jag är också höjdrädd men det gick ganska bra xP Jag hade faktiskt New moon känsla när jag gjorde det ^^

Kram Softiz

http://photoandfriendslife.blloggplatsen.se

 
Therese

Therese

16 juli 2010 09:27

sv: Ja jag tycker det skulle vara riktigt kul, jag vet faktiskt ingenting om dig mer än att du heter Isabella & att du gillar Twilight hahaha, så ja det skulle vara riktigt kul! :D

Oj, ehm..
Har faktiskt ingen aning, men om jag skulle vinna den skulle jag gärna vilja ha en med Bella & Edward på, kanske äpplet i händerna med på ett hörn också. Det var vad jag kom på nu :P
KRAM!

http://theresejohanssooon.blogg.se

 
Sophia

Sophia

16 juli 2010 11:29

Har du någon "egen" blogg Bellz, där du skriver om dig och så ?

Förlåt att jag tar upp din tid, du behöver inte svara det är bara det att jag tycker om att snacka med dig, du är rolig ^^ =D

http://photoandfriendslife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se