Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Skivtips Amelie From Monmartre

Av Sofie - 17 juli 2010 11:00

Nu ska jag upp på mitt rum och rensa i min garderob som är full av kläder, tänkte passa på när det regnade men nu plötsligt försvann regnet och det blev sol :p

 

Jag skulle passa på att tipsa er om en skiva som jag nästan alltid lyssnar på när jag städar. Musiken kommer från filmen Amelie From Montmartre och här kommer en spotifylänk Yann Tiersen – Amelie From Montmartre.

Fick skivan från min kusin innan hon skulle till Frankrike och jobba som au pair och jag vet inte om det är därför jag alltid har älskat skivan. Men det går riktigt snabbt att städa med den på :)

Mina favorit låtar från skivan är La Valse D'Amélie (Version Piano) och Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi. Här under kommer ett smakprov på La Valse D'Amelie och jag hittade faktiskt en video med New Moon klipp och låten passar bra in tycker jag :D


Hoppas ni tyckte om musiken och videon för nu ska jag städa och rensa garderoben, Kram B <3


Bildkälla

 
ANNONS
 
Ingen bild

klara

17 juli 2010 16:25

super mysig musik :) comp... var super nice! du har bra musiksmak :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se