Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Fansen räddade Robert Pattinson från Paparazzis

Av Sofie - 17 juli 2010 14:15

Paparazzis finns överalt där skådespelarna och musikerna sätter sina fötter och stjärnorna får inte en lugn stund. När Robert Pattinson var på inspelningen av Water for Elephants var det massvis med paparazzis på plats och det gick inte alls bra att filma men då kom hjälpen och det var fansen! :)


ROBERT PATTINSON’s fans came to his rescue on the set of WATER FOR ELEPHANTS – they forced the paparazzi to stop snapping the star as he shot dangerous scenes with REESE WITHERSPOON.


Snappers frequently descended on the California set to try and catch Pattinson and Witherspoon at work, and at one stage they were distracting the pair during a scene – but the Twilight star’s waiting fans saved the day.


He tells Telepoche magazine, “(The funniest fan experience) happened while I was filming Water for Elephants in which my partner is Reese Witherspoon. We had a scene with elephants but there were so many paparazzi around that it was scaring the animals and it was impossible to film.


“Out of the blue, fans, that were waiting for autographs, had enough and circled around the paparazzi. Teens made big guys run away. It was unreal! I was pleased.”


Härligt gjort av alla fansen som hjälpte till! Det är inte varje dag man hör om en sådan hjälpinsats ^^

Kramat B <3

Källa

 
ANNONS
 
Ingen bild

linn

17 juli 2010 19:54

hahaha ja vi fans är allt bra att ha :D tänk att få rädda en sånn snygging

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se