Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Bree Tanner fakta del 2

Av Sofie - 17 juli 2010 16:45

Här kommer del 2 om Bree Tanner missade ni del 1 klicka då här ;)

Det kommer bli spoilers om ni inte har läst Eclipse och The Short Second Life of Bree Tanner. Nu är ni varnade läs på egen risk om Bree Tanner :)

 

forts...

Riley är på väg till Voctoria och Diego och Bree följer efte för att berätta deras upptäckt med solljuset men istället får de reda på mycket mer om vampyrernas värld. Bree vänder hem igen men Diego stannar kvar för att berätta för Riley.

Senare berättar Riley för Bree att Diego är med Victoria för att hålla koll på The Cullens. Bree är misstänksam men håller sig till planen och de nyfödda förbereder sig för krig och hon håller sig allt närmare den nyfödda vampyren Fred. (en parentes, Fred är en vampyr som håller sig för sig själv och undviker trubbel. Med hjälp av sin speciella talang att stöta bort de andra räddar han Bree.)

 

Fred har inga planer attkriga mot Cullens och han bestämmer sig för att utforska världen och han erbjuder Bree att följa med. Hon bestämmer sig för att hitta Diego och sedan kommer efter men planen gå rinte riktigt som planerat.

De nyfödda drabbas av en stor förlust och den sista överlevande är Bree som har gett vit flagg och räddas av Carlisle och Esme, men Jasper protesterar. Alla är samlade efter striden och Bree har svårt att kontrollera sina känslor och kan inte riktigt förstå varför Cullens har en människa med sig. Men på något sätt lyckas hon kontrollera sig sälv men då kommer Volturi med Jane i spetsen.

 

Jane frågar ut var och en om vad som har hänt och även Bree. Men trots att Bree är ärlig och Carlisle har erbjudit henne en plats i familjen skickar Jane Felix på henne och där slutar Brees historia.

 

Jag tycker det är en liten sorglig historia om Bree, hon nästintill tvingades att vara en del av de nyfödda vampyrerna för att överleva. Men jag tror inte att det var det hon ville och hon var villig att ge upp och ta hjälp av Cullens.

 

I filmen spelas Bree Tanner av Jodelle Ferland som är 15 år gammal och kommer från Kanada. Redan när hon var 4 år hade hon sin första roll i en Tv serie.

När hon inte skådespelar ägnar hon sin tid till gymnastik och konst och när ohn var yngre spelade hon fiol men nu spelar hon gitarr.

 

Hon har varit med i The Messenger tillsammans med Kristen Stewart, hon har också varit med i Supernatural, Silent Hill, Good Luck Chuck, Eclipse och hon kommer att vara med i en film som heter Mighty Fine som kommer ut 2011.

Vill ni läsa mer om Jodelle klicka här.

BildKälla

Hoppas ni fann det intressant :)

Kramar Bellz <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

linn

17 juli 2010 20:43

OO va kul att läsa!! bree är en cool person synd bara att felix dödar henne för hn hade nog passat i cullens .D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se