Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

Vilken är den bästa filmen i Twilight Sagan?

Av Sofie - 19 juli 2010 09:45

Ja vilken film i Twilight Sagan är bäst?

Enligt en enkät som EW.com har gjort visar det sig att Eclipse är favoriten och sen Twilight och vi väntar på Breaking Dawn och sist New Moon.

Håller ni med om detta, vilken är er favorit film i Twilight sagan?


Eclipse och Twilight är favortiter för mig även om New Moon inte kommer långt efter, men såklart har jag lämnat plats för Breaking Dawn för jag vill ju såklart att den ska bli lite bättre än Eclipse :)

Kram Bellz <3


Bildkälla

 
ANNONS
 
elle

elle

19 juli 2010 10:31

hmm, ja Eclipse är bäst, sen blir det väldigt svårt, jag gillar New moon för dens efekter men storyn i twilight är bättre (det var ju första filmen man blev kär i så det är väldigt svårt att bestämma sig) men Breaking Dawn blir nog grym!!:D

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Sanja

Sanja

19 juli 2010 13:09

Mina favoriter är nog Twilight och Eclipse.. Twilight för att det är den första delen liksom, det är en bra inledning in i TTS filmernas värld. Men sen såg jag Eclipse på premiären och har tyckt sedan dess att som film är det den bästa av alla TTS filmer än så länge, tycker att den passade mest in på boken och fanns endast små saker som man blev lite besviken på medan New Moon var en total katastrof enligt mig.. Så Ja, Twilight och Eclipse :).

Kram Kram

http://gothica-princessofdarkness.blogspot.com

 
Ida McAwesome

Ida McAwesome

19 juli 2010 18:45

Hmm,Twilight kommer nog alltid vara min favorit eftersom boken i sig är bra men Eclipse kommer efter pågrund av att man fick se Cullen familjen lite mer(host Kellan).
New Moon kommer tyvärr sist även om jag inte har sett Breaking Dawn än,det kändes som om dem stressade för mycket med att få ut filmen snabbt + att mina favorit scener var antingen borttagna eller förminskade. :(

http://eldflickan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se