Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

TÄVLING!

Av Sofie - 19 juli 2010 19:30

Påminnelse! :)

 

Hejhej :)


Ja ni läste rätt nu äntligen är det dags för en ny tävling här på bloggen, hade en omröstning där ni kunde rösta om vad priset skulle vara. Det blev jämt mellan de tre alternativen vilket betyder att jag valde att ha drömfångaren som pris denna gången ;) Men var inte oroliga det blir ju två tävlingar till om ett litet tag då :)


Vad är priset?

Du har nu chans att vinna en handgjord drömfångare, har försökt att eftrelikna den Bella får i New Moon av Jacob. Drömfångaren är alltså handgjord av mig fårn grunden, helt och hållet! Ni kan se bilden under. Hittade tyvärr ingen liten varg så det fick bli ett litet metall löv istället men som sagt har jag försökt så gott jag kan :)


Vad ska man göra för att vinna drömfångaren?

För att vinna drömfångaren ska du skriva ett mail till mig varför just du ska vinna och besvara de tre frågorna här under :)


Frågorna.

1.  Vilken är din favoritkaraktär och varför? ( inte Edward, Bella eller Jacob)

2. Vilken är Emmetts favorit mat i Twilight? (vilket djur)

3. Vem dödade Bree Tanner?

 

Gör så här:

Maila mig på mytwilight@live.se och döp mailet till drömfångare.

Skriv din motivering och besvara de tre frågorna.

Så enkelt är det, tävlingen avslutas den 5e augusti kl. 19.00 2010.

Jag lottar mellan dem som har flest rätt och sedan mailar jag vinnaren och den får ge sin adress så jag kan skicka priset.


Lycka till allihopa :) Kramar Bellz <3


För stor bild klicka här :)

Drömfångaren från filmen :)

Bildkälla

 
ANNONS
 
Ingen bild

linn

18 juli 2010 20:59

ååå va duktig du ee! har du gjort den själv? super duktig hehe och jag vill vinna den :D

 
elle

elle

18 juli 2010 23:12

super söt älskar handgjorda saker (du vill inte se mitt rum ^^), säg till om du inte fick mejlet, min mejl hackar ibland:)

jaa mitt rum är gräsligt stökigt, det är mer som en garderob:D jag ska till min kusins land och sen till mitt land, vi ska vara där resten av sommaren, men där funkar internet så det är iaf positivt:D

haha de va många, det är mest muse sen så var alla andra bra men jag har inte lyssnat så noga på dem :D men alla passade in i filmen iaf!

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Hanna

Hanna

18 juli 2010 23:43

Jättekul tävling :D Inte för komplicerad men man får ändå tänka haha kramis :D

http://www.zackariaz.se

 
Ingen bild

stina

20 juli 2010 08:34

ååå så fin du är jätteduktig! :)

 
Ingen bild

Ellen :D

20 juli 2010 20:00

Åååh! ;o
Hur gjorde du den! ;O
Den är otroligt fin! :D

 
Ingen bild

line

21 juli 2010 10:20

OO shit va coool!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se