Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

Twilight Fan Art

Av Sofie - 19 juli 2010 11:30

NU ska vi iväg och köpa målarfärg, sälja cyklar och kanske stanna och bada men innan det tänkte jag bjuda er på helt fantastisk Fanart och jag är så otroligt imponerad och lite avundsjuk för jag skulle också vilja måla så. Bilderna är gjorda av *alicexz och ni kan se mer bilder på hennes Deviant Art Page.

Emmett (Kellan Lutz) ser nästan levande ut på den understa bilden ^^

Kramar B :)<3Källa

 
ANNONS
 
K A T T i S

K A T T i S

19 juli 2010 13:58

fin blogg. :D

http://onlykattis.blogg.se

 
elle

elle

19 juli 2010 14:16

O.M.G och jag som blev nöjd med min teckning av kristen:O oj jag är iiinte alllss avundsjuk^^ nej nej (suck) haha

ååå vad kul!!! det ska jag så fira med lite kladdkaka och glass:D tack för att du gav mig en anladning att äta den:D

yey!! jag ska så testa att vattna med en sån ( vet ej vad den heter, men mamma har en sån till att stryka!)haha ninja tekniken verkar så kul^^ när man ska städa, vattna osv så ska man vara barnslig, då går tiden mycket snabbare:D det kan jag lova dig^^ hehe

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Hanna

Hanna

19 juli 2010 14:59

svar på kommentar: Ja jag förstår vad du menar hihi :D Ett ex, tänk om ett föl föds och är lite kaxig, en hingst, lite matcho, skulle passa att heta Emmett haha :D

http://www.zackariaz.se

 
angelicato

angelicato

20 juli 2010 00:06

första bilden är råfin

http://angelicato.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se