Twilight  News

Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

Ashley Greene & Miley Cyrus LOL: Laughing Out Loud

Av Sofie - 21 juli 2010 09:45

Ashley Greene håller på atta spela in en ny film tillsammans med Miley Cyrus som  heter LOL: Laughing Out Loud. Jag vet inte säkert ännu men när jag såg detta kopplade jag filmtiteln till en fransk film som kom ut 2008.

Måste säga att den franska filmen är en av mina franska favoritfilmer!


Av det jag har läst om filmen nu tror jag att det är en amerikansk version av den franska filmen. Karaktärerna som är med är än så länge samma som i den franska versionen och handlingen är också lik. Spännande att få veta mer om filmen, men än så länge finns det inte mycket information mer än att Ashley Greene ska spela en av skolans bad girls och Miley ska spela huvudkaraktären Lola.


Här är lite bilder när de tog paus från inspelningen :) Kramar B <3


Miley Cyrus Ashley Greene LOL Set LovelyMiley Cyrus Ashley Greene LOL Set Lovely

Miley Cyrus Ashley Greene LOL Set Lovely

 
ANNONS
 
Alice Fridh

Alice Fridh

22 juli 2010 13:18

Ushe Miley hon är en (hhihi) ful hhihi skändis!
Gilla du henne?
Det gö inte jag iaf! ^^

http://www.alicecullen.devote.se

 
daniela

daniela

17 mars 2011 21:07

Vet du när den har premiär?

http://danielamoliis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se