Twilight  News

Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

Svar på frågor om tävlingen

Av Sofie - 21 juli 2010 14:30

Tänkte att jag skulle svara på några kommentarer angående tävlingen :)

Har ni missat tävlingen klicka här!


Har du gjort drömfångaren själv? Hur har du gjort den?


Svar: Drömfångaren har jag gjort alldeles själv ;)

Hur jag har gjort den, det var lite knepigt innan jag kom på hur jag skulle kunna göra det. Det första jag fick föra var att gå ut och hitta små grenar som var lagom tjocka  och sedan fick jag skala bort den tunna barken på alla grenarna.

När barken var borta fick jag lägga grenarna i blöt och när dom hade legat i blöt var dom mjuka och man kunde böja på dom ganska bra.


Då var det dags att forma grenarna till en cirkel, sedan byggde jag på med mer grenar och knöt efterhand för att hålla grenarna på plats. När cirkeln var tillräckligt tjock var det dags att göra mönstret inne i cirkeln, jag letade på internet hur man skulle trä tråden för att få det till ett litet nät i cirkeln.

Jag hade fått små pärlor av min fantastiska kompis som jag skulle ha till drömfångaren och sen var det bara att kolla på en bild av drömfångaren som var med i filmen. Jag kollade på bilden som fanns med i New Moon Official Movie Companion. Jag knöt trädarna och fäste stenarna, pärlorna och det som skulle vara på. Det sista jag gjorde var att lägga en matt brun färg på trä cirkeln.


Ja så gjorde jag drömfångaren ;D

Kramar Bellz :)<3


 
ANNONS
 
Therese

Therese

21 juli 2010 15:50

sv: såklart vi kan tipsa om tävlingen! Haha det är jag som bloggar där bland annat så det är klart jag kan göra det! :D
Kram Therese!

http://theresejohanssooon.blogg.se

 
Ingen bild

kristina

21 juli 2010 18:07

coolt men det måste tagit lång tid :o

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se