Twilight  News

Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

LOL Laughing Out Loud -Recension

Av Sofie - 21 juli 2010 20:00

I våras var jag på filmfestival i Malmö och då såg jag en massa bra filmer från andra länder en som jag tyckte var riktigt bra var en fransk film som hette LOL Laughing out loud. Här kommer en recension på den, Ashley Greene håller på att spela in en film med samma titel så jag undrar om det inte är en amerikansk version av den franska?


Orgnialtital: LOL (Laughing Out Loud) ®

Regissör: Lisa Azuelos

Utgivningsår: 2008

Genre: Komedi/romantik

Längd: 99min

Produktions land: Frankrike

Skådespelare: Sophie Marceau (Anne), Christa Theret (Lola), Jérémy Kapone (Maël)


Handling:

Filmen handlar om den 15åriga tjejen Lola, hon är spänd över att få träffa sina vänner efter sommarlovet. Lola är förtvivlad efter att ha gjort slut med sin pojkvän Arthur och den som förstår henne bäst är hennes kompis Maël. Men det är ett problem för Arthur och Maël är bästa vänner. De lever i en värld full av msn, ipods och mobiltelefoner och de gör allt för undvika sina överbeskyddande föräldrar. När Anne (Lolas mamma) "råkar" läsa Lolas dagbok inser hon att de har riktig dålig kontakt med varandra msn tillsammans lyckad de lösa sina problem och rädda Maëls musik dröm.


Vad tyckte jag?

Jag måste säga att jag gillar denna filmen riktigt mycket, det är superhärligt att de pratar franska i filmen. När jag såg den var det franskt tal och engelsk text vilket funkade kanon men tyvärr kan jag inte hitta att köpa den här i Sverige vilket är riktigt synd. Filmen bjöd på många skratt och handlingen var öväntad, lite romantik och söta killar. Ja den hade lite av varje tycker jag och som helhet va den en mycket bra film!


Av mig får LOL Laughing out Loud 8.5/10

 Här kommer en trailer med engelsk text och min favorit låt från filmen "Little Sister" av Jean-Philippe Verdin. Enjoy!

Kramar B <3


   

Bildkälla, Bildkälla, Bildkälla

 
ANNONS
 
Therese

Therese

21 juli 2010 21:55

sv: Haha no problem!
Jag ska troligen se den imorgon igen då med mamma haha :D, Så jag är riktigt glad jag med, visst det är 3:dje gången för mig, men jag tror den är lika bra för det :D
Kram Therese!

http://theresejohanssooon.blogg.se

 
Sara

Sara

13 september 2010 10:44

Hej!
Tycker om dina recensioner.
Jo det kommer ut en engelsk variant av denna film med stjärnor som Ashley Greene och Miley Cyrus som jag vet ska spela Lola.

http://www.happysmiles.devote.se

 
Ingen bild

hannaaaaaaaaaa

30 oktober 2010 12:28

hej jag älskar oxå denna film och har försökt hitta den jja jag vt inte hur länge , har du möjligtvis fått tag på den skulle jag avra evigt tacksam Hanna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se